Moliūgų sriuba su skrebučiais
40
Min
Lengva
0.5
kg
Moliūgo
2
Bulvių
2
Svogūnų
2
Šaukštai
Aliejaus
1
l
Vandens
2
Šaukštai
100
ml
Grietinėlės
4
Šaukštai
Sėklos kepintos moliūgų sėklos be druskos
4
a.š
Moliūgų sėklų aliejaus
1
Prancūziško batono
30
g
Sviesto
4
Šaukštai
Kietojo parmezano sūrio
1
Šiek tiek
Šviežių petražolių
2
a.š
Druskos
1
a.š
Pipirų
.
Rodyti maistines vertes
Energija
509.76 kcal
Angliavandeniai
48.39 g
Baltymai
16.36 g
Riebalai
29.05 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
40 Minučių
Sriubos gaminimas
25 Min
Sriubai puode storu dugnu įkaitinkite aliejų, sumeskite supjaustytus svogūnus ir pamaišydami kepkite ant vidutinio karštumo ugnies. Kai šie ims skrusti, supilkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinį, sudėkite nuluptą ir supjaustytą moliūgą, bulves. Kai užvirs, karšti sumažinkite iki nesmarkaus ir virkite, kol daržovės suminkštės, maždaug 15 min., įmaišykite grietinėlę.
Skrebučių paruošimas
10 Min
Skrebučiams batono riekeles užtepkite sviestu, užberkite žalumynų ir sūrio. Kepkite 200 °C orkaitėje, kol batonas ims skrusti, o sūris – burbuliuoti.
Sriubos patiekimas
5 Min
Daržoves puode sutrinkite elektrine trintuve. Išdalykite sriubą į lėkštes, pagardinkite moliūgų sėklomis, moliūgų aliejumi ir sudėkite į sriubą po kelis skrebučius.
Komentarai 0