Miltus persijokite į dubenį, pašildykite pieną. Sutrupinkite mieles į puodelį, įpilkite cukraus, šaukštą miltų ir pieno, sumaišykite ir palikite pakilti. Į miltus įpilkite druskos, aliejaus ir kylančių mielių. Kruopščiai išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite audiniu ir palikite vienai valandai pakilti.
Padažo paruošimas
10
Min
Nulupkite sunokusius, didelius pomidorus (užplikykite verdančiu vandeniu, tada užpilkite šaltu vandeniu) ir supjaustykite kubeliais. Galite naudoti ir konservuotus pomidorus.
Padažo paruošimas
15
Min
Nulupkite svogūnus ir česnakus ir juos supjaustykite mažais kubeliais. Įdėkite supjaustytus svogūnus ir česnakus į keptuvę su pomidorais. Kepkite 5-7 minutes, kol iš vandens išgaruos šiek tiek skysčio, o padažas bus norimos tekstūros.
Picos pado paruošimas
10
Min
Iš tešlos suformuokite pico padą, jį aptepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite ant karštų grotelių viršutinėje lentynoje 3–5 minutes, kol tešloje pasirodys grilio žymės.
Picos kepimas
15
Min
Ant iškepto picos pado sudėkite iškeptas daržoves ir sūrį. Picą kepkite ant grotelių dar kelias minutes, kol sūris ištirps. Groteles galite uždengti dangčiu arba aliuminio folija - tada pica iškeps greičiau.
Miltus persijokite į dubenį, pašildykite pieną. Sutrupinkite mieles į puodelį, įpilkite cukraus, šaukštą miltų ir pieno, sumaišykite ir palikite pakilti. Į miltus įpilkite druskos, aliejaus ir kylančių mielių. Kruopščiai išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite audiniu ir palikite vienai valandai pakilti.
Padažo paruošimas
6
:
Pomidorų
Nulupkite sunokusius, didelius pomidorus (užplikykite verdančiu vandeniu, tada užpilkite šaltu vandeniu) ir supjaustykite kubeliais. Galite naudoti ir konservuotus pomidorus.
Padažo paruošimas
6
:
Svogūnų, Česnako skiltelių, Pomidorų
Nulupkite svogūnus ir česnakus ir juos supjaustykite mažais kubeliais. Įdėkite supjaustytus svogūnus ir česnakus į keptuvę su pomidorais. Kepkite 5-7 minutes, kol iš vandens išgaruos šiek tiek skysčio, o padažas bus norimos tekstūros.
Picos pado paruošimas
6
Iš tešlos suformuokite pico padą, jį aptepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite ant karštų grotelių viršutinėje lentynoje 3–5 minutes, kol tešloje pasirodys grilio žymės.
Ant iškepto picos pado sudėkite iškeptas daržoves ir sūrį. Picą kepkite ant grotelių dar kelias minutes, kol sūris ištirps. Groteles galite uždengti dangčiu arba aliuminio folija - tada pica iškeps greičiau.
Picos patiekimas
6
Patiekite su MAGGI itališku padažu.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0