Naminė pica su kriliais
130
Min
Lengva
600
g
Kvietinių miltų
400
ml
Šilto vandens
15
g
Šviežių mielių
2
a.š
Alyvuogių aliejaus
2
a.š
Druskos
7
Šaukštai
3
Mocarelos sūrio
100
g
Žaliųjų alyvuogių
100
g
Juodųjų alyvuogių
0.5
Raudonojo svogūno
100
g
Kaparėlių
125
g
Konservuotų krilių
1
Citrinos
2
a.š
Druskos
2
a.š
Pipirų
2
a.š
Alyvuogių aliejaus
.
Rodyti maistines vertes
Energija
3259.24 kcal
Angliavandeniai
476.2 g
Baltymas
151.75 g
Riebalai
100.06 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
130 Minučių
Tešlos paruošimas
80 Min
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje su aliejumi. Iš miltų ant darbastalio ar į didelį indą suberti kauburėlį ir jame suformuoti duobutę, į kurią palaipsniui ir iš lėto pilti vandenį bei po truputį minkyti tešlą. Vandens kiekis priklauso nuo miltų ir nuo patalpoje esančios drėgmės. Minkyti iki minkštos vientisos masės. Iš tešlos suformuoti kamuoliuką lygiu paviršiumi, įdėti į miltais pabarstytą indą, uždengti maistine plėvele, kad nekvėpuotų,Tešlą galima pasigaminti ir iš vakaro ir brandinti šaldytuve. Tokiu atveju reikia pamažinti mielių kiekį iki 4 g. ir palikti šiltai, kad iškiltų (22°C temperatūroje kyla apie 2 val.).
Picos pado kepimas
20 Min
Delnus ištepti aliejumi ir iškilusią tešlą pirštų pagalba paskleisti orkaitės skardoje. Jei norite storapadės picos, palikite skardoje išformuotą tešlą, kad dar kartą iškiltų.
Picos paruošimas
10 Min
Picos padą aptepti MAGGI itališku pomidorų padažu ir išdėlioti pjaustytą ar plėšytą moceralos sūrį. Tuomet dėti konservuotus krilius, alyvuoges, kaparėlius, griežinėliais pjaustytus svogūnus ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Picos kepimas
20 Min
Kepti iki 220°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių konvekciniu režimu. Jei orkaitėje yra picos kepimo funkcija, rinkitės ją, rezultatas bus dar geresnis.
Komentarai 0