Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paprikų troškinys Peperonata su vištiena

0
61 Min
Lengva

Ingredientai

-
3 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 3 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

2 
Vištienos krūtinėlių
2 
Kiaušinių
200  g
Maltų džiūvėsėlių
3 
Spalvotų paprikų
100  g
Vyšninių pomidoriukų
1 
Raudonojo svogūno
2 
Česnako skiltelių
1 
Poro
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
517.64 kcal
Angliavandeniai
55.84 g
Baltymas
21.07 g
Riebalai
22.58 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

61 Minučių
Vištienos gaminimas
35 Min
Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Vištienos krūtinėles pamirkyti plakinyje, apvolioti džiuvėsėliuose, dar karta pamirkyti plakinyje ir vėl apvolioti džiuvėsėliais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje ape 30 min. Jei turite temperatūrą matuojantį zondą, tuomet vištieną kepkite tol, kol vidinė temperatūra pasieks 85°C.
Troškinio gaminimas
25 Min
Į 0,5 l vandens įdėti sultinio kubelį ir virti, kol ištirps. Susmulkinti česnaką bei svogūną ir kepinti keptuvėje su alyvuogių aliejumi ant silpnos kaitros. Kai suminkštės ir pradės skleisti kvapą, sudėti griežinėliais pjaustytą porą. Užpilti du samčius sultinio, kad daržovės pradėtų troškintis. Pomidoriukus supjaustyti pusiau ar į keturias dalis ir taip pat dėti troškintis į keptuvę. Paprikas išvalyti ir suplėšyti arba supjaustyti stambiais gabaliukais. Sudėti į keptuvę ir troškinti apie 10 min. Jei trūksta sultinio, po truputį dapilti troškinimosi metu.
Troškinio patiekimas
1 Min
Troškinį geriausia pateikti gilesnėje lėkštėje. Ant viršaus sudėti riekelėmis supjaustytą vištieną. Nepamirškite pabarstyti druska ir pipirais.
Paprikų troškinys Peperonata su vištiena

Vištienos gaminimas 3

Vištienos gaminimas
: Vištienos krūtinėlių, Kiaušinių, Maltų džiūvėsėlių, Druskos, Pipirų

Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Vištienos krūtinėles pamirkyti plakinyje, apvolioti džiuvėsėliuose, dar karta pamirkyti plakinyje ir vėl apvolioti džiuvėsėliais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje ape 30 min. Jei turite temperatūrą matuojantį zondą, tuomet vištieną kepkite tol, kol vidinė temperatūra pasieks 85°C.

Paprikų troškinys Peperonata su vištiena

Troškinio gaminimas 3

Troškinio gaminimas Troškinio gaminimas Troškinio gaminimas
: Spalvotų paprikų, Vyšninių pomidoriukų, Raudonojo svogūno, Česnako skiltelių, Poro, MAGGI BIO vištienos sultinio, Alyvuogių aliejaus

Į 0,5 l vandens įdėti sultinio kubelį ir virti, kol ištirps. Susmulkinti česnaką bei svogūną ir kepinti keptuvėje su alyvuogių aliejumi ant silpnos kaitros. Kai suminkštės ir pradės skleisti kvapą, sudėti griežinėliais pjaustytą porą. Užpilti du samčius sultinio, kad daržovės pradėtų troškintis. Pomidoriukus supjaustyti pusiau ar į keturias dalis ir taip pat dėti troškintis į keptuvę. Paprikas išvalyti ir suplėšyti arba supjaustyti stambiais gabaliukais. Sudėti į keptuvę ir troškinti apie 10 min. Jei trūksta sultinio, po truputį dapilti troškinimosi metu.

Paprikų troškinys Peperonata su vištiena

Troškinio patiekimas 3

Troškinio patiekimas Troškinio patiekimas Troškinio patiekimas

Troškinį geriausia pateikti gilesnėje lėkštėje. Ant viršaus sudėti riekelėmis supjaustytą vištieną. Nepamirškite pabarstyti druska ir pipirais.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą