Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Paprikų troškinys Peperonata su vištiena

Paprikų troškinys Peperonata su vištiena

(0)
61 Min
Lengva
Pirkti

Ingredientai

3 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 3 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2 
Vištienos krūtinėlių
2 
Kiaušinių
200  g
Maltų džiūvėsėlių
3 
Spalvotų paprikų
100  g
Vyšninių pomidoriukų
1 
Raudonojo svogūno
2 
Česnako skiltelių
1 
Poro
10  g
MAGGI BIO vištienos sultinio
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Energija
517.64 kcal
Angliavandeniai
55.84 g
Riebalai
22.58 g
Baltymai
21.07 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

61 Minučių
  • Vištienos gaminimas

    35 Min
    Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Vištienos krūtinėles pamirkyti plakinyje, apvolioti džiuvėsėliuose, dar karta pamirkyti plakinyje ir vėl apvolioti džiuvėsėliais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje ape 30 min. Jei turite temperatūrą matuojantį zondą, tuomet vištieną kepkite tol, kol vidinė temperatūra pasieks 85°C.
  • Troškinio gaminimas

    25 Min
    Į 0,5 l vandens įdėti sultinio kubelį ir virti, kol ištirps. Susmulkinti česnaką bei svogūną ir kepinti keptuvėje su alyvuogių aliejumi ant silpnos kaitros. Kai suminkštės ir pradės skleisti kvapą, sudėti griežinėliais pjaustytą porą. Užpilti du samčius sultinio, kad daržovės pradėtų troškintis. Pomidoriukus supjaustyti pusiau ar į keturias dalis ir taip pat dėti troškintis į keptuvę. Paprikas išvalyti ir suplėšyti arba supjaustyti stambiais gabaliukais. Sudėti į keptuvę ir troškinti apie 10 min. Jei trūksta sultinio, po truputį dapilti troškinimosi metu.
  • Troškinio patiekimas

    1 Min
    Troškinį geriausia pateikti gilesnėje lėkštėje. Ant viršaus sudėti riekelėmis supjaustytą vištieną. Nepamirškite pabarstyti druska ir pipirais.
Paprikų troškinys Peperonata su vištiena

Vištienos gaminimas 3

Vištienos gaminimas
: Vištienos krūtinėlių, Maltų džiūvėsėlių, Kiaušinių, Druskos, Pipirų

Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Vištienos krūtinėles pamirkyti plakinyje, apvolioti džiuvėsėliuose, dar karta pamirkyti plakinyje ir vėl apvolioti džiuvėsėliais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje ape 30 min. Jei turite temperatūrą matuojantį zondą, tuomet vištieną kepkite tol, kol vidinė temperatūra pasieks 85°C.

Paprikų troškinys Peperonata su vištiena

Troškinio gaminimas 3

Troškinio gaminimas Troškinio gaminimas Troškinio gaminimas
: MAGGI BIO vištienos sultinio, Česnako skiltelių, Raudonojo svogūno, Alyvuogių aliejaus, Poro, Vyšninių pomidoriukų, Spalvotų paprikų

Į 0,5 l vandens įdėti sultinio kubelį ir virti, kol ištirps. Susmulkinti česnaką bei svogūną ir kepinti keptuvėje su alyvuogių aliejumi ant silpnos kaitros. Kai suminkštės ir pradės skleisti kvapą, sudėti griežinėliais pjaustytą porą. Užpilti du samčius sultinio, kad daržovės pradėtų troškintis. Pomidoriukus supjaustyti pusiau ar į keturias dalis ir taip pat dėti troškintis į keptuvę. Paprikas išvalyti ir suplėšyti arba supjaustyti stambiais gabaliukais. Sudėti į keptuvę ir troškinti apie 10 min. Jei trūksta sultinio, po truputį dapilti troškinimosi metu.

Paprikų troškinys Peperonata su vištiena

Troškinio patiekimas 3

Troškinio patiekimas Troškinio patiekimas Troškinio patiekimas

Troškinį geriausia pateikti gilesnėje lėkštėje. Ant viršaus sudėti riekelėmis supjaustytą vištieną. Nepamirškite pabarstyti druska ir pipirais.

Receptas PDF formatu

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 0

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą
Atšaukti
Siųsti
Komentuoti įkelti daugiau

Atraskite daugiau receptų

  • Italų
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Su mėsa
  • Vakarienė

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Užkepta svogūnų sriuba

    Užkepta svogūnų sriuba

    75 Min Lengva
  • Itališka kaimo sriuba

    Itališka kaimo sriuba

    95 Min Lengva
  • Itališka kiaušinienė Frittata

    Itališka kiaušinienė Frittata

    65 Min Lengva
  • Makaronai su lašišos padažu

    Makaronai su lašišos padažu

    20 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET