Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Vištienos krūtinėles pamirkyti plakinyje, apvolioti džiuvėsėliuose, dar karta pamirkyti plakinyje ir vėl apvolioti džiuvėsėliais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje ape 30 min. Jei turite temperatūrą matuojantį zondą, tuomet vištieną kepkite tol, kol vidinė temperatūra pasieks 85°C.
Troškinio gaminimas
25
Min
Į 0,5 l vandens įdėti sultinio kubelį ir virti, kol ištirps. Susmulkinti česnaką bei svogūną ir kepinti keptuvėje su alyvuogių aliejumi ant silpnos kaitros. Kai suminkštės ir pradės skleisti kvapą, sudėti griežinėliais pjaustytą porą. Užpilti du samčius sultinio, kad daržovės pradėtų troškintis. Pomidoriukus supjaustyti pusiau ar į keturias dalis ir taip pat dėti troškintis į keptuvę. Paprikas išvalyti ir suplėšyti arba supjaustyti stambiais gabaliukais. Sudėti į keptuvę ir troškinti apie 10 min. Jei trūksta sultinio, po truputį dapilti troškinimosi metu.
Troškinio patiekimas
1
Min
Troškinį geriausia pateikti gilesnėje lėkštėje. Ant viršaus sudėti riekelėmis supjaustytą vištieną. Nepamirškite pabarstyti druska ir pipirais.
Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Vištienos krūtinėles pamirkyti plakinyje, apvolioti džiuvėsėliuose, dar karta pamirkyti plakinyje ir vėl apvolioti džiuvėsėliais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje ape 30 min. Jei turite temperatūrą matuojantį zondą, tuomet vištieną kepkite tol, kol vidinė temperatūra pasieks 85°C.
Į 0,5 l vandens įdėti sultinio kubelį ir virti, kol ištirps. Susmulkinti česnaką bei svogūną ir kepinti keptuvėje su alyvuogių aliejumi ant silpnos kaitros. Kai suminkštės ir pradės skleisti kvapą, sudėti griežinėliais pjaustytą porą. Užpilti du samčius sultinio, kad daržovės pradėtų troškintis. Pomidoriukus supjaustyti pusiau ar į keturias dalis ir taip pat dėti troškintis į keptuvę. Paprikas išvalyti ir suplėšyti arba supjaustyti stambiais gabaliukais. Sudėti į keptuvę ir troškinti apie 10 min. Jei trūksta sultinio, po truputį dapilti troškinimosi metu.
Troškinio patiekimas
3
Troškinį geriausia pateikti gilesnėje lėkštėje. Ant viršaus sudėti riekelėmis supjaustytą vištieną. Nepamirškite pabarstyti druska ir pipirais.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0