Prancūziška svogūnų sriuba
45
Min
Lengva
.
Rodyti maistines vertes
Energija
546.12 kcal
Angliavandeniai
46.14 g
Baltymai
15.29 g
Riebalai
30.32 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
45 Minučių
Sriubos gaminimas
40 Min
Didelėje, gilioje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir aliejų, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, užberkite druskos ir pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros maždaug 20 min. Tada įmaišykite sutrintą česnaką, po 1-2 min. užpilkite vyną ir actą. Karštį padidinkite ir dar po 2 min. užberkite miltus ir išmaišykite su svogūnais. Tuomet užpilkite karštame vandenyje išmaišytą MAGGI sultinį ir 15 min. virkite ant nesmarkios kaitros.
Sriubos patiekimas
5 Min
Išvirtą sriubą išdalinkite į puodelius ar lėkštes, uždėkite po paskrudintą batono riekelę, užberkite sūrio ir pašaukite 200 °C orkaitę. Karštį įjunkite iš viršaus ir kaitinkite, kol sūris ant skrebučių ims burbuliuoti. Arba skrebučius skardoje paskrudinkite įkaitintoje orkaitėje ir tada sudėkite ant sriubos.
Komentarai 0