Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prancūziška svogūnų sriuba

0
45 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

50  g
Sviesto
3  Šaukštai
Aliejaus
1  kg
Svogūnų
1  a.š
Cukraus
6 
Česnako skiltelių
2  Šaukštai
Miltų
200  ml
Sauso baltojo vyno
50  ml
Baltojo vyno acto
20  g
MAGGI BIO jautienos sultinio
1.3  l
Vandens
4  Riekės
Prancūziško batono
140  g
Tarkuoto sūrio
2  a.š
Druskos

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
546.12 kcal
Angliavandeniai
46.14 g
Baltymai
15.29 g
Riebalai
30.32 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

45 Minučių
Sriubos gaminimas
40 Min
Didelėje, gilioje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir aliejų, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, užberkite druskos ir pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros maždaug 20 min. Tada įmaišykite sutrintą česnaką, po 1-2 min. užpilkite vyną ir actą. Karštį padidinkite ir dar po 2 min. užberkite miltus ir išmaišykite su svogūnais. Tuomet užpilkite karštame vandenyje išmaišytą MAGGI sultinį ir 15 min. virkite ant nesmarkios kaitros.
Sriubos patiekimas
5 Min
Išvirtą sriubą išdalinkite į puodelius ar lėkštes, uždėkite po paskrudintą batono riekelę, užberkite sūrio ir pašaukite 200 °C orkaitę. Karštį įjunkite iš viršaus ir kaitinkite, kol sūris ant skrebučių ims burbuliuoti. Arba skrebučius skardoje paskrudinkite įkaitintoje orkaitėje ir tada sudėkite ant sriubos.
Prancūziška svogūnų sriuba

Sriubos gaminimas 2

Sriubos gaminimas
: Sviesto, Aliejaus, Svogūnų, Česnako skiltelių, Miltų, Sauso baltojo vyno, Baltojo vyno acto, MAGGI BIO jautienos sultinio, Vandens, Druskos

Didelėje, gilioje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir aliejų, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, užberkite druskos ir pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros maždaug 20 min. Tada įmaišykite sutrintą česnaką, po 1-2 min. užpilkite vyną ir actą. Karštį padidinkite ir dar po 2 min. užberkite miltus ir išmaišykite su svogūnais. Tuomet užpilkite karštame vandenyje išmaišytą MAGGI sultinį ir 15 min. virkite ant nesmarkios kaitros.

Prancūziška svogūnų sriuba

Sriubos patiekimas 2

Sriubos patiekimas
: Prancūziško batono, Tarkuoto sūrio

Išvirtą sriubą išdalinkite į puodelius ar lėkštes, uždėkite po paskrudintą batono riekelę, užberkite sūrio ir pašaukite 200 °C orkaitę. Karštį įjunkite iš viršaus ir kaitinkite, kol sūris ant skrebučių ims burbuliuoti. Arba skrebučius skardoje paskrudinkite įkaitintoje orkaitėje ir tada sudėkite ant sriubos.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą