Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Prancūziška višta puode

Prancūziška višta puode

(0)
110 Min
Lengva
Pirkti
Jei dar nekepėte vištos puode – pats laikas pamėginti
Pirkti

Ingredientai

4 porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
Viščiuko
2 
Česnako skiltelių
1.5  Šaukštai
Dižono garstyčių
2  Kubai
MAGGI BIO vištienos sultinys
1 
Pankolio
3 
Morkų
1 
Šviežio čiobrelio
1  Šaukštas
Baltojo vyno acto
1  Šaukštas
Sviesto
1  Šaukštas
Miltų
2  a.š
Druskos
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
8.8 g
Energija
127.5 kcal
Riebalai
4.8 g
Baltymai
12.1 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

110 Minučių
  • Vištos paruošimas

    5 Min
    Česnaką sutriname, kad jis būtų košelės konsistencijos. Vištą įtriname druska, pipirais ir trintais česnakais bei garstyčiomis (šaukštelį garstyčių pasilikite daržovėms).
  • Sultinio paruošimas

    10 Min
    Pasiruošiame sultinį – 1 litre verdančio vandens ištirpiname 2 kubelius „Maggi“ sultinio. Į puodą suberiame stambiai supjaustytas morkas, pankolį, šaukštelį garstyčių, šakelę čiobrelio, užpilame paruoštu sultiniu.
  • Vištos kepimas

    85 Min
    Iki pusės nardiname vištą (priklauso nuo puodo dydžio) ir uždengę šauname kepti į gerai įkaitintą orkaitę (200 °C). Kepame apie 1 valandą ir 10 min. Po nustatyto laiko atidengiame dangtį ir pakepame dar apie 15 min., kad viršus gražiai apskrustų.
  • Pateikimas

    10 Min
    Iškeptą vištą atsargiai išimame. Į puode likusį sultinį įpilame šaukštą baltojo vyno acto arba citrinos sulčių. Jei norite tirštesnio padažo, šaukštą minkšto sviesto išsukite su šaukštu miltų, įmaišykite į padažą ir pakaitinkite. Pabaigoje pabarstome smulkintų petražolių ar krapų.
Prancūziška višta puode

Vištos paruošimas 4

Vištos paruošimas Vištos paruošimas Vištos paruošimas

Česnaką sutriname, kad jis būtų košelės konsistencijos. Vištą įtriname druska, pipirais ir trintais česnakais bei garstyčiomis (šaukštelį garstyčių pasilikite daržovėms).

Prancūziška višta puode

Sultinio paruošimas 4

Sultinio paruošimas Sultinio paruošimas Sultinio paruošimas

Pasiruošiame sultinį – 1 litre verdančio vandens ištirpiname 2 kubelius „Maggi“ sultinio. Į puodą suberiame stambiai supjaustytas morkas, pankolį, šaukštelį garstyčių, šakelę čiobrelio, užpilame paruoštu sultiniu.

Prancūziška višta puode

Vištos kepimas 4

Vištos kepimas

Iki pusės nardiname vištą (priklauso nuo puodo dydžio) ir uždengę šauname kepti į gerai įkaitintą orkaitę (200 °C). Kepame apie 1 valandą ir 10 min. Po nustatyto laiko atidengiame dangtį ir pakepame dar apie 15 min., kad viršus gražiai apskrustų.

Prancūziška višta puode

Pateikimas 4

Pateikimas Pateikimas

Iškeptą vištą atsargiai išimame. Į puode likusį sultinį įpilame šaukštą baltojo vyno acto arba citrinos sulčių. Jei norite tirštesnio padažo, šaukštą minkšto sviesto išsukite su šaukštu miltų, įmaišykite į padažą ir pakaitinkite. Pabaigoje pabarstome smulkintų petražolių ar krapų.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
1 + 0 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daug baltymų
  • Iki 300 kal
  • Kalėdų patiekalai
  • Mažas cukraus kiekis
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Su mėsa
  • Vakarienė
  • Velykos
  • Višta

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Prancūziška svogūnų sriuba

    Prancūziška svogūnų sriuba

    45 Min Lengva
  • Prancūziškas jautienos troškinys

    Prancūziškas jautienos troškinys

    150 Min Tarpinis
  • Ėriukas prancūziškai

    Ėriukas prancūziškai

    85 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos