Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Maggi padažai gaminimui
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Maggi padažai gaminimui
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai

Prancūziška višta puode

(0)
110 Min
Lengva
Pirkti

Ingredientai

4 porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
Viščiuko
2 
Česnako skiltelių
1.5  Šaukštai
Dižono garstyčių
2  Kubai
MAGGI BIO vištienos sultinys
1 
Pankolio
3 
Morkų
1 
Šviežio čiobrelio
1  Šaukštas
Baltojo vyno acto
1  Šaukštas
Sviesto
1  Šaukštas
Miltų
2  a.š
Druskos
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Energija
127.54 kcal
Angliavandeniai
8.82 g
Riebalai
4.83 g
Baltymai
12.06 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

110 Minučių
  • Vištos paruošimas

    5 Min
    Česnaką sutriname, kad jis būtų košelės konsistencijos. Vištą įtriname druska, pipirais ir trintais česnakais bei garstyčiomis (šaukštelį garstyčių pasilikite daržovėms).
  • Sultinio paruošimas

    10 Min
    Pasiruošiame sultinį – 1 litre verdančio vandens ištirpiname 2 kubelius „Maggi“ sultinio. Į puodą suberiame stambiai supjaustytas morkas, pankolį, šaukštelį garstyčių, šakelę čiobrelio, užpilame paruoštu sultiniu.
  • Vištos kepimas

    85 Min
    Iki pusės nardiname vištą (priklauso nuo puodo dydžio) ir uždengę šauname kepti į gerai įkaitintą orkaitę (200 °C). Kepame apie 1 valandą ir 10 min. Po nustatyto laiko atidengiame dangtį ir pakepame dar apie 15 min., kad viršus gražiai apskrustų.
  • Pateikimas

    10 Min
    Iškeptą vištą atsargiai išimame. Į puode likusį sultinį įpilame šaukštą baltojo vyno acto arba citrinos sulčių. Jei norite tirštesnio padažo, šaukštą minkšto sviesto išsukite su šaukštu miltų, įmaišykite į padažą ir pakaitinkite. Pabaigoje pabarstome smulkintų petražolių ar krapų.
Prancūziška višta puode

Vištos paruošimas 4

Vištos paruošimas Vištos paruošimas Vištos paruošimas

Česnaką sutriname, kad jis būtų košelės konsistencijos. Vištą įtriname druska, pipirais ir trintais česnakais bei garstyčiomis (šaukštelį garstyčių pasilikite daržovėms).

Prancūziška višta puode

Sultinio paruošimas 4

Sultinio paruošimas Sultinio paruošimas Sultinio paruošimas

Pasiruošiame sultinį – 1 litre verdančio vandens ištirpiname 2 kubelius „Maggi“ sultinio. Į puodą suberiame stambiai supjaustytas morkas, pankolį, šaukštelį garstyčių, šakelę čiobrelio, užpilame paruoštu sultiniu.

Prancūziška višta puode

Vištos kepimas 4

Vištos kepimas

Iki pusės nardiname vištą (priklauso nuo puodo dydžio) ir uždengę šauname kepti į gerai įkaitintą orkaitę (200 °C). Kepame apie 1 valandą ir 10 min. Po nustatyto laiko atidengiame dangtį ir pakepame dar apie 15 min., kad viršus gražiai apskrustų.

Prancūziška višta puode

Pateikimas 4

Pateikimas Pateikimas

Iškeptą vištą atsargiai išimame. Į puode likusį sultinį įpilame šaukštą baltojo vyno acto arba citrinos sulčių. Jei norite tirštesnio padažo, šaukštą minkšto sviesto išsukite su šaukštu miltų, įmaišykite į padažą ir pakaitinkite. Pabaigoje pabarstome smulkintų petražolių ar krapų.

Receptas PDF formatu

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 0

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą
Atšaukti
Siųsti
Komentuoti įkelti daugiau

Atraskite daugiau receptų

  • Kalėdų patiekalai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Su mėsa
  • Vakarienė
  • Velykos
  • Višta

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Naminė pica su kriliais

    130 Min Lengva
  • Vištienos pyragas su tešlos kepure

    140 Min Tarpinis
  • Anties krūtinėlė su karamelizuotais svogūnais

    60 Min Tarpinis
  • Šiupininė sriuba

    203 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET