Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prancūziškas jautienos troškinys

0
150 Min
Tarpinis

Ingredientai

-
6 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

200  g
Rūkytos šoninės
1  kg
Jautienos filė
3  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  Šaukštai
Miltų
2 
Morkų
2 
Česnako skiltelių
30  g
Čiobrelių
20  g
Šviežių petražolių
2 
Lauro lapų
750  ml
Raudonojo vyno
300  ml
Vandens
300  g
Pievagrybių
10 
Svogūnų
80  g
Sviesto
10  g
Šviežių petražolių
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
11288.6 kcal
Angliavandeniai
351.82 g
Baltymas
73.37 g
Riebalai
34.73 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

150 Minučių
Gaminimas
20 Min
Įkaitintoje keptuvėje kepkite šoninę, kol ištirps riebalai, tada ją išgriebkite į troškintuvą. Į likusius keptuvėje riebalus sudėkite per pusę perpjautus svogūnus. Pamaišydami kepkite 5-7 min. ant vidutinės kaitros, tada išgriebkite į troškintuvą. Tada į keptuvę sudėkite gabaliukais supjaustytas morkas, pamaišydami kepkite 5-7 min. ant vidutinės kaitros, jeigu reikia, įpilkite dar šaukštą aliejaus. Apkeptas morkas išgriebkite į troškintuvą.
Mėsos troškinimas
120 Min
Ant kubeliais supjaustytos jautienos užberkite miltus, išmaišykite ir kepkite ant smarkios ugnies, kad visi kubelių šonai apskrustų, maždaug 3-4 min. Jei keptuvė nedidelė, iš pradžių apkepkite pusę mėsos, išgriebkite į troškintuvą. Tada apkepkite likusią mėsą ir sudėkite į troškintuvą. Taip pat įdėkite prieskonines žoleles, česnaką. Užpilkite vyną bei karštame vandenyje išmaišytą MAGGI sultino kubelį, įberkite druskos, pipirų. Viską užvirinkite ir uždengę troškinkite 2-2,5 val., kol mėsa bus visai minkšta.
Pievagrybių paruošimas
10 Min
Keptuvėje įkaitintame svieste ant smarkios ugnies pamaišydami kepkite pievagrybius, kol apskrus. Pagardinkite druska, pipirais. Grybus patiekite su troškiniu. Troškinys skanu su bulvių koše arba skrudintu prancūzišku batonu.
Prancūziškas jautienos troškinys

Gaminimas 3

Gaminimas
: Rūkytos šoninės, Alyvuogių aliejaus, Morkų, Svogūnų

Įkaitintoje keptuvėje kepkite šoninę, kol ištirps riebalai, tada ją išgriebkite į troškintuvą. Į likusius keptuvėje riebalus sudėkite per pusę perpjautus svogūnus. Pamaišydami kepkite 5-7 min. ant vidutinės kaitros, tada išgriebkite į troškintuvą. Tada į keptuvę sudėkite gabaliukais supjaustytas morkas, pamaišydami kepkite 5-7 min. ant vidutinės kaitros, jeigu reikia, įpilkite dar šaukštą aliejaus. Apkeptas morkas išgriebkite į troškintuvą.

Prancūziškas jautienos troškinys

Mėsos troškinimas 3

Mėsos troškinimas

Ant kubeliais supjaustytos jautienos užberkite miltus, išmaišykite ir kepkite ant smarkios ugnies, kad visi kubelių šonai apskrustų, maždaug 3-4 min. Jei keptuvė nedidelė, iš pradžių apkepkite pusę mėsos, išgriebkite į troškintuvą. Tada apkepkite likusią mėsą ir sudėkite į troškintuvą. Taip pat įdėkite prieskonines žoleles, česnaką. Užpilkite vyną bei karštame vandenyje išmaišytą MAGGI sultino kubelį, įberkite druskos, pipirų. Viską užvirinkite ir uždengę troškinkite 2-2,5 val., kol mėsa bus visai minkšta.

Prancūziškas jautienos troškinys

Pievagrybių paruošimas 3

: Pievagrybių, Sviesto

Keptuvėje įkaitintame svieste ant smarkios ugnies pamaišydami kepkite pievagrybius, kol apskrus. Pagardinkite druska, pipirais. Grybus patiekite su troškiniu. Troškinys skanu su bulvių koše arba skrudintu prancūzišku batonu.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą