Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pyragėliai su lapiniais kopūstais

0
40 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Vienetai
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

400  g
Sluoksniuotos šaldytos tešlos
8 
Lapinių kopūstų lapų
15  g
Čiobrelių
2  Šaukštai
Sviesto
100  g
Fetos sūrio
2  Šaukštai
Grietinėlės sūrio
1 
Kiaušinio

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
501.95 kcal
Angliavandeniai
43.09 g
Baltymas
13 g
Riebalai
31.46 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

40 Minučių
Tešlos paruošimas
10 Min
Tešlą atitirpinkite.
Įdaro paruošimas
15 Min
Lapiniams kopūstams pašalinkite kotus, lapus susmulkinkite ir suberkite į keptuvėje įkaitintą sviestą. Pamaišydami troškinkite lapus, kol sukris. Tada dubenyje sumaišykite juos su maskarpone, sutrupinta feta, MAGGI prieskoniais ir susmulkintais žalumynais. Įdarą išdalinkite ant tešlos lapelių – dėkite jį ant kairės lapelio pusės, o dešinę užlenkite ant viršaus. Kraštus užspauskite pirštu ar šakute. Viršuje padarykite po įpjovą garams išeiti.
Pyragėlių kepimas
15 Min
Aptepkite pyragėlius kiaušinio plakiniu ir pašaukite į 180-200°C orkaitę. Kepkite, kol tešla išsipūs ir ims rusvėti. Ragaukite su arbata ar sultiniu.
Pyragėliai su lapiniais kopūstais

Tešlos paruošimas 3

Tešlos paruošimas
: Sluoksniuotos šaldytos tešlos

Tešlą atitirpinkite.

Pyragėliai su lapiniais kopūstais

Įdaro paruošimas 3

Įdaro paruošimas
: Lapinių kopūstų lapų, Čiobrelių, Fetos sūrio, Grietinėlės sūrio, MAGGI prieskonių Persiladas, Kiaušinio

Lapiniams kopūstams pašalinkite kotus, lapus susmulkinkite ir suberkite į keptuvėje įkaitintą sviestą. Pamaišydami troškinkite lapus, kol sukris. Tada dubenyje sumaišykite juos su maskarpone, sutrupinta feta, MAGGI prieskoniais ir susmulkintais žalumynais. Įdarą išdalinkite ant tešlos lapelių – dėkite jį ant kairės lapelio pusės, o dešinę užlenkite ant viršaus. Kraštus užspauskite pirštu ar šakute. Viršuje padarykite po įpjovą garams išeiti.

Pyragėliai su lapiniais kopūstais

Pyragėlių kepimas 3

Pyragėlių kepimas

Aptepkite pyragėlius kiaušinio plakiniu ir pašaukite į 180-200°C orkaitę. Kepkite, kol tešla išsipūs ir ims rusvėti. Ragaukite su arbata ar sultiniu.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą