Lapiniams kopūstams pašalinkite kotus, lapus susmulkinkite ir suberkite į keptuvėje įkaitintą sviestą. Pamaišydami troškinkite lapus, kol sukris. Tada dubenyje sumaišykite juos su maskarpone, sutrupinta feta, MAGGI prieskoniais ir susmulkintais žalumynais. Įdarą išdalinkite ant tešlos lapelių – dėkite jį ant kairės lapelio pusės, o dešinę užlenkite ant viršaus. Kraštus užspauskite pirštu ar šakute. Viršuje padarykite po įpjovą garams išeiti.
Pyragėlių kepimas
15
Min
Aptepkite pyragėlius kiaušinio plakiniu ir pašaukite į 180-200°C orkaitę. Kepkite, kol tešla išsipūs ir ims rusvėti. Ragaukite su arbata ar sultiniu.
Lapiniams kopūstams pašalinkite kotus, lapus susmulkinkite ir suberkite į keptuvėje įkaitintą sviestą. Pamaišydami troškinkite lapus, kol sukris. Tada dubenyje sumaišykite juos su maskarpone, sutrupinta feta, MAGGI prieskoniais ir susmulkintais žalumynais. Įdarą išdalinkite ant tešlos lapelių – dėkite jį ant kairės lapelio pusės, o dešinę užlenkite ant viršaus. Kraštus užspauskite pirštu ar šakute. Viršuje padarykite po įpjovą garams išeiti.
Pyragėlių kepimas
3
Aptepkite pyragėlius kiaušinio plakiniu ir pašaukite į 180-200°C orkaitę. Kepkite, kol tešla išsipūs ir ims rusvėti. Ragaukite su arbata ar sultiniu.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0