Pyragėliai su lapiniais kopūstais
40
Min
Lengva
400
g
Sluoksniuotos šaldytos tešlos
8
Lapinių kopūstų lapų
15
g
Čiobrelių
2
Šaukštai
Sviesto
100
g
Fetos sūrio
2
Šaukštai
Grietinėlės sūrio
1
Kiaušinio
.
Rodyti maistines vertes
Energija
501.95 kcal
Angliavandeniai
43.09 g
Baltymas
13 g
Riebalai
31.46 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
40 Minučių
Tešlos paruošimas
10 Min
Tešlą atitirpinkite.
Įdaro paruošimas
15 Min
Lapiniams kopūstams pašalinkite kotus, lapus susmulkinkite ir suberkite į keptuvėje įkaitintą sviestą. Pamaišydami troškinkite lapus, kol sukris. Tada dubenyje sumaišykite juos su maskarpone, sutrupinta feta, MAGGI prieskoniais ir susmulkintais žalumynais. Įdarą išdalinkite ant tešlos lapelių – dėkite jį ant kairės lapelio pusės, o dešinę užlenkite ant viršaus. Kraštus užspauskite pirštu ar šakute. Viršuje padarykite po įpjovą garams išeiti.
Pyragėlių kepimas
15 Min
Aptepkite pyragėlius kiaušinio plakiniu ir pašaukite į 180-200°C orkaitę. Kepkite, kol tešla išsipūs ir ims rusvėti. Ragaukite su arbata ar sultiniu.
Komentarai 0