Čiabatą supjaustykite, apibarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir įdėkite į iki 200° C įkaitintą orkaitę kepti 3–4 minutes.
Svogūnų, pomidorų ir lapinio kopūsto paruošimas
10
Min
Keptuvėje karamelizuokite raudonuosius svogūnus, pakepdami juos su cukrumi ir balzaminiu actu.Kaip ir svogūnus, karamelizuokite perpus supjaustytus pomidoriukus.Supjaustytą lapinį kopūstą pakepinkite keptuvėje su balzaminiu actu.
Pateikimas
10
Min
Smulkiai supjaustykite mangą ir silkės filė. Viską sudėkite ant čiabatos. Iš pradžių dėkite pakepintą lapinį kopūstą, vėliau silkės, mango gabaliukus ir pomidoriukų puseles
Čiabatos paruošimas
3
Čiabatą supjaustykite, apibarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir įdėkite į iki 200° C įkaitintą orkaitę kepti 3–4 minutes.
Svogūnų, pomidorų ir lapinio kopūsto paruošimas
3
Keptuvėje karamelizuokite raudonuosius svogūnus, pakepdami juos su cukrumi ir balzaminiu actu.Kaip ir svogūnus, karamelizuokite perpus supjaustytus pomidoriukus.Supjaustytą lapinį kopūstą pakepinkite keptuvėje su balzaminiu actu.
Pateikimas
3
Smulkiai supjaustykite mangą ir silkės filė. Viską sudėkite ant čiabatos. Iš pradžių dėkite pakepintą lapinį kopūstą, vėliau silkės, mango gabaliukus ir pomidoriukų puseles
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0