Triušieną nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Šiame mišinyje pavoliokite triušienos gabaliukus ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų bei sviestą. Kepkite ant vidutinės kaitros, kol susidarys traški plutelė, maždaug 6-8 min.
Triušienos troškinimas
95
Min
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinio kubelius, įmeskite čiobrelio šakeles ir sudėkite apkeptą triušieną. Uždenkite dangtį ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 val. Tada supilkite vyną ir troškinkite dar 30 min., kol mėsa bus visai minkšta. Baigiant troškinti ant mėsos sudėkite verdančiu vandeniu perlietus brokolius ir puodą uždenkite. Po 5 min. patiekalas bus paruoštas ragauti.
Triušienos gaminimas
2
:
Miltų, Triušienos, Sviesto, Aliejaus
Triušieną nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Šiame mišinyje pavoliokite triušienos gabaliukus ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų bei sviestą. Kepkite ant vidutinės kaitros, kol susidarys traški plutelė, maždaug 6-8 min.
Triušienos troškinimas
2
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinio kubelius, įmeskite čiobrelio šakeles ir sudėkite apkeptą triušieną. Uždenkite dangtį ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 val. Tada supilkite vyną ir troškinkite dar 30 min., kol mėsa bus visai minkšta. Baigiant troškinti ant mėsos sudėkite verdančiu vandeniu perlietus brokolius ir puodą uždenkite. Po 5 min. patiekalas bus paruoštas ragauti.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0