Sultinyje troškinta triušiena
110
Min
Tarpinis
1200
g
Triušienos
4
Šaukštai
Miltų
15
g
Čiobrelių
2
a.š
Druskos
2
a.š
Pipirų
2
Šaukštai
Sviesto
4
a.š
Aliejaus
600
g
Brokolių
800
ml
Vandens
200
ml
Baltojo vyno
.
Rodyti maistines vertes
Energija
855.43 kcal
Angliavandeniai
29.67 g
Baltymas
64.51 g
Riebalai
24.96 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
110 Minučių
Triušienos gaminimas
15 Min
Triušieną nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Šiame mišinyje pavoliokite triušienos gabaliukus ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų bei sviestą. Kepkite ant vidutinės kaitros, kol susidarys traški plutelė, maždaug 6-8 min.
Triušienos troškinimas
95 Min
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinio kubelius, įmeskite čiobrelio šakeles ir sudėkite apkeptą triušieną. Uždenkite dangtį ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 val. Tada supilkite vyną ir troškinkite dar 30 min., kol mėsa bus visai minkšta. Baigiant troškinti ant mėsos sudėkite verdančiu vandeniu perlietus brokolius ir puodą uždenkite. Po 5 min. patiekalas bus paruoštas ragauti.
Komentarai 0