Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sultinyje troškinta triušiena

0
110 Min
Tarpinis

Ingredientai

-
6 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

1200  g
Triušienos
4  Šaukštai
Miltų
15  g
Čiobrelių
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
2  Šaukštai
Sviesto
4  a.š
Aliejaus
600  g
Brokolių
800  ml
Vandens
200  ml
Baltojo vyno

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
855.43 kcal
Angliavandeniai
29.67 g
Baltymas
64.51 g
Riebalai
24.96 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

110 Minučių
Triušienos gaminimas
15 Min
Triušieną nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Šiame mišinyje pavoliokite triušienos gabaliukus ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų bei sviestą. Kepkite ant vidutinės kaitros, kol susidarys traški plutelė, maždaug 6-8 min.
Triušienos troškinimas
95 Min
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinio kubelius, įmeskite čiobrelio šakeles ir sudėkite apkeptą triušieną. Uždenkite dangtį ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 val. Tada supilkite vyną ir troškinkite dar 30 min., kol mėsa bus visai minkšta. Baigiant troškinti ant mėsos sudėkite verdančiu vandeniu perlietus brokolius ir puodą uždenkite. Po 5 min. patiekalas bus paruoštas ragauti.
Sultinyje troškinta triušiena

Triušienos gaminimas 2

Triušienos gaminimas Triušienos gaminimas
: Triušienos, Miltų, Sviesto, Aliejaus

Triušieną nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Šiame mišinyje pavoliokite triušienos gabaliukus ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų bei sviestą. Kepkite ant vidutinės kaitros, kol susidarys traški plutelė, maždaug 6-8 min.

Sultinyje troškinta triušiena

Triušienos troškinimas 2

Triušienos troškinimas

Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinio kubelius, įmeskite čiobrelio šakeles ir sudėkite apkeptą triušieną. Uždenkite dangtį ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 val. Tada supilkite vyną ir troškinkite dar 30 min., kol mėsa bus visai minkšta. Baigiant troškinti ant mėsos sudėkite verdančiu vandeniu perlietus brokolius ir puodą uždenkite. Po 5 min. patiekalas bus paruoštas ragauti.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą