Pasiruošiame sultinį: ekologiško sultinio „Maggi“ kubelius ištirpiname verdančiame vandenyje. Jei kubeliai kietesni, prieš ruošdami patriname šakute arba sutrupiname.
Paruošimas
5
Min
Česnako skilteles ir nuluptą imbierą smulkiai sutarkuojame. Iš aitriosios paprikos išskobiame sėklytes ir supjaustome (jei nemėgstate aštriai, dėkite tik trečdalį ar pusę).
Gaminimas
10
Min
Puode įkaitiname šlakelį aliejaus, sukrečiame imbierą, česnaką, aitriąją papriką, pomidorų tyrę, beriame kario prieskonius ir maltą kuminą. Kelias minutes nuolat maišydami pakepiname, kol pasklis aromatas.
Gaminimas
10
Min
Viską užpilame paruoštu ekologišku sultiniu „Maggi“, šliūkštelime žuvies padažo (nebūtina), kokosų gėrimo ir leidžiame pavirti apie 10 min.
Ryžių makaronų paruošimas
10
Min
Kol verda, paruošiame ryžių makaronus (dažniausiai užtenka tik užpilti juos verdančiu vandeniu ir palikti 10 min.).
Patiekimas
5
Min
Paruošiame sriubos dubenėlius: į kiekvieną dedame makaronų, keptos lašišos gabalėlių (panaudokite likusią lašišą iš anksčiau), kukurūzų ir dosniai pabarstome smulkintomis kalendromis. Viską užpilame karštu sultiniu.
Sultinio paruošimas
6
:
MAGGI BIO daržovių sultinio, Česnako skiltelių
Pasiruošiame sultinį: ekologiško sultinio „Maggi“ kubelius ištirpiname verdančiame vandenyje. Jei kubeliai kietesni, prieš ruošdami patriname šakute arba sutrupiname.
Česnako skilteles ir nuluptą imbierą smulkiai sutarkuojame. Iš aitriosios paprikos išskobiame sėklytes ir supjaustome (jei nemėgstate aštriai, dėkite tik trečdalį ar pusę).
Komentarai 1