Tailando įkvėpta sriuba su lašiša
43
Min
Lengva
4
Česnako skiltelių
1
Aitriosios paprikos
1
Šaukštas
Prieskoniai, kario milteliai
1
a.š
Malto kumino
1
Šaukštas
Pomidorų pastos
150
ml
Kokosų gėrimo
100
g
Ryžių makaronų
50
g
Konservuotų kukurūzų
1
Šiek tiek
Kalendros
1
Šiek tiek
Imbiero šaknies
2
a.š
Alyvuogių aliejus
400
g
Lašišos
.
Rodyti maistines vertes
Energija
351.58 kcal
Angliavandeniai
27.41 g
Baltymai
22.9 g
Riebalai
17.04 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
43 Minučių
Sultinio paruošimas
3 Min
Pasiruošiame sultinį: ekologiško sultinio „Maggi“ kubelius ištirpiname verdančiame vandenyje. Jei kubeliai kietesni, prieš ruošdami patriname šakute arba sutrupiname.
Paruošimas
5 Min
Česnako skilteles ir nuluptą imbierą smulkiai sutarkuojame. Iš aitriosios paprikos išskobiame sėklytes ir supjaustome (jei nemėgstate aštriai, dėkite tik trečdalį ar pusę).
Gaminimas
10 Min
Puode įkaitiname šlakelį aliejaus, sukrečiame imbierą, česnaką, aitriąją papriką, pomidorų tyrę, beriame kario prieskonius ir maltą kuminą. Kelias minutes nuolat maišydami pakepiname, kol pasklis aromatas.
Gaminimas
10 Min
Viską užpilame paruoštu ekologišku sultiniu „Maggi“, šliūkštelime žuvies padažo (nebūtina), kokosų gėrimo ir leidžiame pavirti apie 10 min.
Ryžių makaronų paruošimas
10 Min
Kol verda, paruošiame ryžių makaronus (dažniausiai užtenka tik užpilti juos verdančiu vandeniu ir palikti 10 min.).
Patiekimas
5 Min
Paruošiame sriubos dubenėlius: į kiekvieną dedame makaronų, keptos lašišos gabalėlių (panaudokite likusią lašišą iš anksčiau), kukurūzų ir dosniai pabarstome smulkintomis kalendromis. Viską užpilame karštu sultiniu.
Komentarai 0