Tiršta moliūgų sriuba su vištiena
46
Min
Lengva
1
kg
Moliūgo
230
g
Pieno
122
g
Morkų
140
g
Svogūnų
10
g
Natūralaus jogurto
14.2
g
Sviesto
200
g
Viščiukų broilerių filė
2
a.š
Aliejaus
2
a.š
Druskos
2
a.š
Pipirų
.
Rodyti maistines vertes
Energija
196.4 kcal
Angliavandeniai
22.15 g
Baltymas
13.74 g
Riebalai
7.17 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
46 Minučių
Daržovių paruošimas
15 Min
Nulupkite ir supjaustykite moliūgą kubeliais. Nulupkite ir supjaustykite morkas.
Daržovių gaminimas
20 Min
Moliūgą suberkite į puodą, suberkite nuluptas ir smulkiais gabalėliais supjaustytas morkas ir užpilkite vandeniu, kad apsemtų daržoves. Virkite, kol suminkštės. Švelniai paskaninkite druska ir pipirais.
Svogūnų paruošimas
5 Min
Svogūnus supjaustykite labai smulkiai ir apkepkite svieste, vėliau iškepusius svogūnus suberkite į daržoves, įpilkite pieno ir virkite dar 5 minutes, nuolat maišydami.
Vištienos gaminimas
5 Min
Vištienos file supjaustykite juostelėmis ar griežinėliais, apibarstykite vištienos prieskoniais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Sriubos patiekimas
1 Min
Sriubą patiekite su šaukštu jogurto ar grietinėlės, dekoruokite žalumynais ir skrebučiais.
Komentarai 0