Aliejų įkaitinkite iki maždaug 180 laipsnių C. Supjaustykite žuvį gabalėliais ir pagardinkite druska bei pipirais. Dubenyje sumaišykite kvietinius miltus su kukurūzų krakmolu, kiaušinio baltymu ir vandeniu iki vientisos masės. Kad tešla būtų traški, naudokite šaltą vandenį.
2 žingsnis
15
Min
Kruopščiai apvoliokite žuvies gabalėlius tešla ir kepkite juos tol, kol taps traškūs.
3 žingsnis
5
Min
Iškeptus žuvies gabaliukus patiekite su Maggi aštriu rytietiško stiliaus padažu su imbieru ir ciberžole.
1 žingsnis
3
:
Žuvis, Ramiojo vandenyno menkė (gali būti šaldyta), Kukurūzų krakmolo, Canola aliejus, Kvietinių miltų, Kiaušinių
Aliejų įkaitinkite iki maždaug 180 laipsnių C. Supjaustykite žuvį gabalėliais ir pagardinkite druska bei pipirais. Dubenyje sumaišykite kvietinius miltus su kukurūzų krakmolu, kiaušinio baltymu ir vandeniu iki vientisos masės. Kad tešla būtų traški, naudokite šaltą vandenį.
2 žingsnis
3
Kruopščiai apvoliokite žuvies gabalėlius tešla ir kepkite juos tol, kol taps traškūs.
3 žingsnis
3
:
MAGGI Rytietiško stiliaus aštriojo padažo su imbieru ir ciberžole
Iškeptus žuvies gabaliukus patiekite su Maggi aštriu rytietiško stiliaus padažu su imbieru ir ciberžole.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0