Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

(0)
60 Min
Tarpinis
Pirkti

Ingredientai

4 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Šaukštas
Kaparėlių
10  g
MAGGI BIO daržovių sultinio
1 
Raudonojo svogūno
300  g
Žalių alyvuogių be kauliukų
1  Šiek tiek
Šviežio rozmarino
1  a.š
Druskos
1  a.š
Pipirų
1  Stiklinė
Miltų
200  ml
Sauso baltojo vyno
800  g
Triušienos
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
1  Šaukštas
Baltojo vyno acto
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Energija
689.74 kcal
Angliavandeniai
37.62 g
Riebalai
25.02 g
Baltymai
66.04 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

60 Minučių
  • Gaminimas

    15 Min
    Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir kiekvieną mėsos gabaliuką apvolioję miltuose gerai apkepiname iš visų pusių.
  • Paruošimas

    5 Min
    Svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame ant apkeptos triušienos keptuvėje, iš karto pilame vyną, leidžiame jam nugaruoti.
  • Troškinimas

    10 Min
    Vieną Maggi kubelį ištirpiname 500 ml vandens, pagardiname druska, pipirais, smulkintais rozmarinais ir taip troškiname ant nedidelės kaitros 10 minučių.
  • Troškinimas

    30 Min
    Sudedame perpus supjaustytas alyvuoges, kaparėlius, ir keptuvę ne iki galo uždengę troškiname dar 30 minučių. Pačioje pabaigoje įpilame vyno acto, kuris suteikia labai malonios rūgštelės. Baltąjį vyno actą galite pakeisti balzaminiu actu, rinkitės brandintą, suteiks dar ypatingesnio skonio – šlakstyti iš karto baigus kepti.
Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

Gaminimas 4

Gaminimas
: Miltų, Triušienos, Alyvuogių aliejaus

Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir kiekvieną mėsos gabaliuką apvolioję miltuose gerai apkepiname iš visų pusių.

Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

Paruošimas 4

Paruošimas
: Sauso baltojo vyno, Raudonojo svogūno

Svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame ant apkeptos triušienos keptuvėje, iš karto pilame vyną, leidžiame jam nugaruoti.

Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

Troškinimas 4

Troškinimas
: MAGGI BIO daržovių sultinio, Šviežio rozmarino, Druskos, Pipirų

Vieną Maggi kubelį ištirpiname 500 ml vandens, pagardiname druska, pipirais, smulkintais rozmarinais ir taip troškiname ant nedidelės kaitros 10 minučių.

Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

Troškinimas 4

Troškinimas
: Žalių alyvuogių be kauliukų, Kaparėlių, Baltojo vyno acto

Sudedame perpus supjaustytas alyvuoges, kaparėlius, ir keptuvę ne iki galo uždengę troškiname dar 30 minučių. Pačioje pabaigoje įpilame vyno acto, kuris suteikia labai malonios rūgštelės. Baltąjį vyno actą galite pakeisti balzaminiu actu, rinkitės brandintą, suteiks dar ypatingesnio skonio – šlakstyti iš karto baigus kepti.

Receptas PDF formatu

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 0

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą
Atšaukti
Siųsti
Komentuoti įkelti daugiau

Atraskite daugiau receptų

  • Italų
  • Kalėdų patiekalai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Šeimos patiekalai
  • Su mėsa
  • Vakarienė
  • Velykos

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Vištienos pyragas su tešlos kepure

    Vištienos pyragas su tešlos kepure

    140 Min Tarpinis
  • Anties krūtinėlė su karamelizuotais svogūnais

    Anties krūtinėlė su karamelizuotais svogūnais

    60 Min Tarpinis
  • Troškinta menkė

    Troškinta menkė

    30 Min Lengva
  • Antienos, bulvių ir morkų troškinys

    Antienos, bulvių ir morkų troškinys

    75 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET