Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

0
60 Min
Tarpinis

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

1  Šaukštas
Kaparėlių
1 
Raudonojo svogūno
300  g
Žalių alyvuogių be kauliukų
1  Šiek tiek
Šviežio rozmarino
1  a.š
Druskos
1  a.š
Pipirų
1  Stiklinė
Miltų
200  ml
Sauso baltojo vyno
800  g
Triušienos
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
1  Šaukštas
Baltojo vyno acto

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
689.74 kcal
Angliavandeniai
37.62 g
Baltymai
66.04 g
Riebalai
25.02 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

60 Minučių
Gaminimas
15 Min
Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir kiekvieną mėsos gabaliuką apvolioję miltuose gerai apkepiname iš visų pusių.
Paruošimas
5 Min
Svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame ant apkeptos triušienos keptuvėje, iš karto pilame vyną, leidžiame jam nugaruoti.
Troškinimas
10 Min
Vieną Maggi kubelį ištirpiname 500 ml vandens, pagardiname druska, pipirais, smulkintais rozmarinais ir taip troškiname ant nedidelės kaitros 10 minučių.
Troškinimas
30 Min
Sudedame perpus supjaustytas alyvuoges, kaparėlius, ir keptuvę ne iki galo uždengę troškiname dar 30 minučių. Pačioje pabaigoje įpilame vyno acto, kuris suteikia labai malonios rūgštelės.Baltąjį vyno actą galite pakeisti balzaminiu actu, rinkitės brandintą, suteiks dar ypatingesnio skonio – šlakstyti iš karto baigus kepti.
Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

Gaminimas 4

Gaminimas
: Miltų, Triušienos, Alyvuogių aliejaus

Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir kiekvieną mėsos gabaliuką apvolioję miltuose gerai apkepiname iš visų pusių.

Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

Paruošimas 4

Paruošimas
: Raudonojo svogūno, Sauso baltojo vyno

Svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame ant apkeptos triušienos keptuvėje, iš karto pilame vyną, leidžiame jam nugaruoti.

Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

Troškinimas 4

Troškinimas
: MAGGI BIO daržovių sultinio, Šviežio rozmarino, Druskos, Pipirų

Vieną Maggi kubelį ištirpiname 500 ml vandens, pagardiname druska, pipirais, smulkintais rozmarinais ir taip troškiname ant nedidelės kaitros 10 minučių.

Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

Troškinimas 4

Troškinimas
: Kaparėlių, Žalių alyvuogių be kauliukų, Baltojo vyno acto

Sudedame perpus supjaustytas alyvuoges, kaparėlius, ir keptuvę ne iki galo uždengę troškiname dar 30 minučių. Pačioje pabaigoje įpilame vyno acto, kuris suteikia labai malonios rūgštelės.Baltąjį vyno actą galite pakeisti balzaminiu actu, rinkitės brandintą, suteiks dar ypatingesnio skonio – šlakstyti iš karto baigus kepti.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą