Užkepta svogūnų sriuba
75
Min
Lengva
.
Rodyti maistines vertes
Energija
416.57 kcal
Angliavandeniai
45.59 g
Baltymas
13 g
Riebalai
20.56 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
75 Minučių
Sriubos paruošimas
50 Min
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir kepinti keptuvėje su sviestu. Įberti šiek tiek cukraus ir užpilti balzaminio acto, kad svogūnai karamelizuotųsi. Kol svogūnai kepa, pasiruošti sultinio. Užvirinti 1 l vandens ir įdėti sultinio kubelius, kurie turi pilnai ištirpti. Po truputį užpilti sultinio ant svogūnų, kad juos apsemtų, pagardinti druska bei pipirais ir palikti pasitroškinti iki 40 min.
Prancūziško batono paruošimas
15 Min
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis, sudėti į kepimo skardą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska bei pipirais ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje konvekciniu režimu, kol apskrus.
Kepimas
10 Min
Troškintus svogūnus su visu skysčiu pilti į nedideles kepimo formeles, ant viršaus dėti skrudintas Baguette riekeles ir užberti ementalio sūrio. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje konvekciniu režimu apie 10 minučių.
Komentarai 0