Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Užkepta svogūnų sriuba

0
75 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

500  g
Svogūnų
20  g
MAGGI BIO jautienos sultinio
1  l
Vandens
50  g
Sviesto
1  a.š
Cukraus
2  Šaukštai
Balzaminio acto
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
250  g
Prancūziško batono
100  g
Ementalio sūrio

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
416.57 kcal
Angliavandeniai
45.59 g
Baltymas
13 g
Riebalai
20.56 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

75 Minučių
Sriubos paruošimas
50 Min
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir kepinti keptuvėje su sviestu. Įberti šiek tiek cukraus ir užpilti balzaminio acto, kad svogūnai karamelizuotųsi. Kol svogūnai kepa, pasiruošti sultinio. Užvirinti 1 l vandens ir įdėti sultinio kubelius, kurie turi pilnai ištirpti. Po truputį užpilti sultinio ant svogūnų, kad juos apsemtų, pagardinti druska bei pipirais ir palikti pasitroškinti iki 40 min.
Prancūziško batono paruošimas
15 Min
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis, sudėti į kepimo skardą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska bei pipirais ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje konvekciniu režimu, kol apskrus.
Kepimas
10 Min
Troškintus svogūnus su visu skysčiu pilti į nedideles kepimo formeles, ant viršaus dėti skrudintas Baguette riekeles ir užberti ementalio sūrio. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje konvekciniu režimu apie 10 minučių.
Užkepta svogūnų sriuba

Sriubos paruošimas 3

Sriubos paruošimas Sriubos paruošimas
: Svogūnų, MAGGI BIO jautienos sultinio, Sviesto, Cukraus, Balzaminio acto, Druskos, Pipirų

Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir kepinti keptuvėje su sviestu. Įberti šiek tiek cukraus ir užpilti balzaminio acto, kad svogūnai karamelizuotųsi. Kol svogūnai kepa, pasiruošti sultinio. Užvirinti 1 l vandens ir įdėti sultinio kubelius, kurie turi pilnai ištirpti. Po truputį užpilti sultinio ant svogūnų, kad juos apsemtų, pagardinti druska bei pipirais ir palikti pasitroškinti iki 40 min.

Užkepta svogūnų sriuba

Prancūziško batono paruošimas 3

Prancūziško batono paruošimas
: Alyvuogių aliejaus, Druskos, Pipirų, Prancūziško batono

Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis, sudėti į kepimo skardą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska bei pipirais ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje konvekciniu režimu, kol apskrus.

Užkepta svogūnų sriuba

Kepimas 3

Kepimas
: Svogūnų, Prancūziško batono, Ementalio sūrio

Troškintus svogūnus su visu skysčiu pilti į nedideles kepimo formeles, ant viršaus dėti skrudintas Baguette riekeles ir užberti ementalio sūrio. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje konvekciniu režimu apie 10 minučių.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą