Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

(0)
70 Min
Lengva
Pirkti
Pirkti

Ingredientai

4 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Lazanijos lakštų
2 
Svogūnų
200  g
Pievagrybių
1 
Česnako skiltelės
1 
Cukinijos
600  g
Rikotos sūrio
100  ml
Baltojo vyno
200  g
Parmezano sūrio
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
2  Šaukštai
Sviesto
2  Šaukštai
Miltų
1000  ml
Pieno
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
2  a.š
MAGGI prieskonių mišinio Persilade
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
129.7 g
Energija
1261.1 kcal
Riebalai
54.5 g
Baltymai
60.1 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

70 Minučių
  • Bešamelio padažo paruošimas

    10 Min
    Pirmiausia reikia pasiruošti bešamelio padažą. Į prikaistuvį sudėti sviestą, jam išsilydžius suberti 2 šaukštus kvietinių miltų. Intensyviai maišant supilti pieną, pagardinti druska ir pipirais. Maišant kaitinti, kol padažas pradės tirštėti.
  • Gaminimas

    10 Min
    Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, suberti smulkintą svogūną ir česnaką. Kol kepa, supjaustyti pievagrybius ir cukiniją. Cukiniją sudėti į keptuvę pirmiau, kad ilgiau pakeptų, o pievagrybius vėliausiai. Maišant supilti vyną ir dar kelias minutes pakepinti. Rikotos sūrį sudėti į dubenį, įpilti šlakelį vandens, įberti prieskonių mišinio Persilade, kad įgautų daugiau skonio. Išmaišytą sūrį sudėti į keptuvę su daržovemis ir permaišyti.
  • Gaminimas

    10 Min
    Į norimo dydžio kepimo indą sudėti daržoves su sūriu, užpilti bešamelio padažo, užberti parmezano sūrio ir išdėlioti lazanijos lakštus. Taip sluoksniuoti toliau. Viršutinis sluoksnis turi būti ant lakštų gausiai užpiltas bešamelio padažas ir apibarstyta parmezano sūriu.
  • Lazanijos kepimas

    40 Min
    Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje konverciniu režimu apie 40 min.
Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Bešamelio padažo paruošimas 4

: Sviesto, Miltų, Pipirų, Druskos, Pieno

Pirmiausia reikia pasiruošti bešamelio padažą. Į prikaistuvį sudėti sviestą, jam išsilydžius suberti 2 šaukštus kvietinių miltų. Intensyviai maišant supilti pieną, pagardinti druska ir pipirais. Maišant kaitinti, kol padažas pradės tirštėti.

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Gaminimas 4

Gaminimas Gaminimas Gaminimas
: Alyvuogių aliejaus, Pievagrybių, Baltojo vyno, Svogūno, Pluoštelio laiškinių česnakų, Cukinijos, Rikotos sūrio, MAGGI prieskonių mišinio Persilade

Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, suberti smulkintą svogūną ir česnaką. Kol kepa, supjaustyti pievagrybius ir cukiniją. Cukiniją sudėti į keptuvę pirmiau, kad ilgiau pakeptų, o pievagrybius vėliausiai. Maišant supilti vyną ir dar kelias minutes pakepinti. Rikotos sūrį sudėti į dubenį, įpilti šlakelį vandens, įberti prieskonių mišinio Persilade, kad įgautų daugiau skonio. Išmaišytą sūrį sudėti į keptuvę su daržovemis ir permaišyti.

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Gaminimas 4

Gaminimas

Į norimo dydžio kepimo indą sudėti daržoves su sūriu, užpilti bešamelio padažo, užberti parmezano sūrio ir išdėlioti lazanijos lakštus. Taip sluoksniuoti toliau. Viršutinis sluoksnis turi būti ant lakštų gausiai užpiltas bešamelio padažas ir apibarstyta parmezano sūriu.

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Lazanijos kepimas 4

Lazanijos kepimas

Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje konverciniu režimu apie 40 min.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
3 + 16 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daržovių/Vaisių porcija
  • Italų
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Šeimos patiekalai
  • Su sūriu
  • Vakarienė
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos