Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

0
70 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

500  g
Lazanijos lakštų
2 
Svogūnų
200  g
Pievagrybių
1 
Česnako skiltelės
1 
Cukinijos
600  g
Rikotos sūrio
100  ml
Baltojo vyno
200  g
Parmezano sūrio
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
2  Šaukštai
Sviesto
2  Šaukštai
Miltų
1000  ml
Pieno
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
1261.06 kcal
Angliavandeniai
129.75 g
Baltymas
60.08 g
Riebalai
54.47 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

70 Minučių
Bešamelio padažo paruošimas
10 Min
Pirmiausia reikia pasiruošti bešamelio padažą. Į prikaistuvį sudėti sviestą, jam išsilydžius suberti 2 šaukštus kvietinių miltų. Intensyviai maišant supilti pieną, pagardinti druska ir pipirais. Maišant kaitinti, kol padažas pradės tirštėti.
Gaminimas
10 Min
Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, suberti smulkintą svogūną ir česnaką. Kol kepa, supjaustyti pievagrybius ir cukiniją. Cukiniją sudėti į keptuvę pirmiau, kad ilgiau pakeptų, o pievagrybius vėliausiai. Maišant supilti vyną ir dar kelias minutes pakepinti. Rikotos sūrį sudėti į dubenį, įpilti šlakelį vandens, įberti prieskonių mišinio Persilade, kad įgautų daugiau skonio. Išmaišytą sūrį sudėti į keptuvę su daržovemis ir permaišyti.
Gaminimas
10 Min
Į norimo dydžio kepimo indą sudėti daržoves su sūriu, užpilti bešamelio padažo, užberti parmezano sūrio ir išdėlioti lazanijos lakštus. Taip sluoksniuoti toliau. Viršutinis sluoksnis turi būti ant lakštų gausiai užpiltas bešamelio padažas ir apibarstyta parmezano sūriu.
Lazanijos kepimas
40 Min
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje konverciniu režimu apie 40 min.
Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Bešamelio padažo paruošimas 4

Bešamelio padažo paruošimas
: Sviesto, Miltų, Pieno, Druskos, Pipirų

Pirmiausia reikia pasiruošti bešamelio padažą. Į prikaistuvį sudėti sviestą, jam išsilydžius suberti 2 šaukštus kvietinių miltų. Intensyviai maišant supilti pieną, pagardinti druska ir pipirais. Maišant kaitinti, kol padažas pradės tirštėti.

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Gaminimas 4

Gaminimas Gaminimas Gaminimas
: Svogūnų, Pievagrybių, Česnako skiltelės, Cukinijos, Rikotos sūrio, Baltojo vyno, Alyvuogių aliejaus, MAGGI prieskonių mišinio Persilade

Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, suberti smulkintą svogūną ir česnaką. Kol kepa, supjaustyti pievagrybius ir cukiniją. Cukiniją sudėti į keptuvę pirmiau, kad ilgiau pakeptų, o pievagrybius vėliausiai. Maišant supilti vyną ir dar kelias minutes pakepinti. Rikotos sūrį sudėti į dubenį, įpilti šlakelį vandens, įberti prieskonių mišinio Persilade, kad įgautų daugiau skonio. Išmaišytą sūrį sudėti į keptuvę su daržovemis ir permaišyti.

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Gaminimas 4

Gaminimas

Į norimo dydžio kepimo indą sudėti daržoves su sūriu, užpilti bešamelio padažo, užberti parmezano sūrio ir išdėlioti lazanijos lakštus. Taip sluoksniuoti toliau. Viršutinis sluoksnis turi būti ant lakštų gausiai užpiltas bešamelio padažas ir apibarstyta parmezano sūriu.

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Lazanijos kepimas 4

Lazanijos kepimas

Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje konverciniu režimu apie 40 min.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą