Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

(0)
70 Min
Lengva
Pirkti

Ingredientai

4 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Lazanijos lakštų
2 
Svogūnų
200  g
Pievagrybių
1 
Česnako skiltelės
1 
Cukinijos
600  g
Rikotos sūrio
100  ml
Baltojo vyno
200  g
Parmezano sūrio
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
2  Šaukštai
Sviesto
2  Šaukštai
Miltų
1000  ml
Pieno
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
2  a.š
MAGGI prieskonių mišinio Persilade
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Energija
1261.06 kcal
Angliavandeniai
129.75 g
Riebalai
54.47 g
Baltymai
60.08 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

70 Minučių
  • Bešamelio padažo paruošimas

    10 Min
    Pirmiausia reikia pasiruošti bešamelio padažą. Į prikaistuvį sudėti sviestą, jam išsilydžius suberti 2 šaukštus kvietinių miltų. Intensyviai maišant supilti pieną, pagardinti druska ir pipirais. Maišant kaitinti, kol padažas pradės tirštėti.
  • Gaminimas

    10 Min
    Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, suberti smulkintą svogūną ir česnaką. Kol kepa, supjaustyti pievagrybius ir cukiniją. Cukiniją sudėti į keptuvę pirmiau, kad ilgiau pakeptų, o pievagrybius vėliausiai. Maišant supilti vyną ir dar kelias minutes pakepinti. Rikotos sūrį sudėti į dubenį, įpilti šlakelį vandens, įberti prieskonių mišinio Persilade, kad įgautų daugiau skonio. Išmaišytą sūrį sudėti į keptuvę su daržovemis ir permaišyti.
  • Gaminimas

    10 Min
    Į norimo dydžio kepimo indą sudėti daržoves su sūriu, užpilti bešamelio padažo, užberti parmezano sūrio ir išdėlioti lazanijos lakštus. Taip sluoksniuoti toliau. Viršutinis sluoksnis turi būti ant lakštų gausiai užpiltas bešamelio padažas ir apibarstyta parmezano sūriu.
  • Lazanijos kepimas

    40 Min
    Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje konverciniu režimu apie 40 min.
Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Bešamelio padažo paruošimas 4

: Sviesto, Miltų, Pipirų, Druskos, Pieno

Pirmiausia reikia pasiruošti bešamelio padažą. Į prikaistuvį sudėti sviestą, jam išsilydžius suberti 2 šaukštus kvietinių miltų. Intensyviai maišant supilti pieną, pagardinti druska ir pipirais. Maišant kaitinti, kol padažas pradės tirštėti.

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Gaminimas 4

Gaminimas Gaminimas Gaminimas
: Alyvuogių aliejaus, Pievagrybių, Baltojo vyno, Svogūnų, Česnako skiltelės, Cukinijos, Rikotos sūrio, MAGGI prieskonių mišinio Persilade

Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, suberti smulkintą svogūną ir česnaką. Kol kepa, supjaustyti pievagrybius ir cukiniją. Cukiniją sudėti į keptuvę pirmiau, kad ilgiau pakeptų, o pievagrybius vėliausiai. Maišant supilti vyną ir dar kelias minutes pakepinti. Rikotos sūrį sudėti į dubenį, įpilti šlakelį vandens, įberti prieskonių mišinio Persilade, kad įgautų daugiau skonio. Išmaišytą sūrį sudėti į keptuvę su daržovemis ir permaišyti.

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Gaminimas 4

Gaminimas

Į norimo dydžio kepimo indą sudėti daržoves su sūriu, užpilti bešamelio padažo, užberti parmezano sūrio ir išdėlioti lazanijos lakštus. Taip sluoksniuoti toliau. Viršutinis sluoksnis turi būti ant lakštų gausiai užpiltas bešamelio padažas ir apibarstyta parmezano sūriu.

Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

Lazanijos kepimas 4

Lazanijos kepimas

Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje konverciniu režimu apie 40 min.

Receptas PDF formatu

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 0

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą
Atšaukti
Siųsti
Komentuoti įkelti daugiau

Atraskite daugiau receptų

  • Italų
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Šeimos patiekalai
  • Su sūriu
  • Vakarienė
  • Vegetariški

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Blynelių Cannelloni

    Blynelių Cannelloni

    60 Min Lengva
  • Bulvių pyragas su jautiena

    Bulvių pyragas su jautiena

    70 Min Lengva
  • Makaronai su lašišos padažu

    Makaronai su lašišos padažu

    20 Min Lengva
  • Mėsos kukuliai su spagečiais

    Mėsos kukuliai su spagečiais

    32 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET