Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Vegetariški virtinukai

Vegetariški virtinukai

(0)
80 Min
Lengva
Pirkti
Pirkti

Ingredientai

4 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
360  g
Kvietinių miltų
250  ml
Vandens
1  Šaukštas
Sviesto
2  g
Druskos
50  g
Morkų
50  g
Žalių porų
1  g
Šviežių petražolių
70  g
Svogūnų
1 
Česnako skiltelės
2  g
Mairūno
450  g
Pievagrybių
20  g
Sojų padažo
2  g
Druskos
1  g
Pipirų
300  g
Lęšių
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
90.6 g
Energija
457.5 kcal
Riebalai
6 g
Baltymai
22.1 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

80 Minučių
  • Tešlos paruošimas

    30 Min
    Į miltus įpilkite lydyto sviesto arba aliejaus, druskos ir karšto vandens. Viską sumaišykite šakute ar medine mentele, o kai masė susijungs, minkykite ją rankomis. Atidėkite 15 minučių uždengę.
  • Įdaro paruošimas

    30 Min
    Daržoves sutrinkite šakute ir suberkite į dubenį su sultiniu. Į dubenį suberkite išvirtus lęšius. Keptuvėje apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, kol pagels. Supjaustykite grybus ir kepkite alyvuogių aliejuje, baigiant kepti suberkite svogūną ir česnaką. Į lęšius suberkite grybus. Pagardinkite mairūnais, sojos padažu, druska ir pipirais. Kruopščiai sumaišykite.
  • Virtinukų paruošimas

    15 Min
    Virtinukų tešlą labai plonai susukite ir iš tešlos padarykite mažus apskritimus, pavyzdžiui, su stikline. Ant kiekvieno jų uždėkite po truputį įdaro. Sulenkite koldūnus per pusę ir kruopščiai išminkykite kraštą. Kraštą galima papildomai dekoruoti.
  • Virtinukų gaminimas

    5 Min
    Virtinukus virti pasūdytame verdančiame vandenyje.
Vegetariški virtinukai

Tešlos paruošimas 4

Tešlos paruošimas
: Kvietinių miltų, Sviesto, Vandens

Į miltus įpilkite lydyto sviesto arba aliejaus, druskos ir karšto vandens. Viską sumaišykite šakute ar medine mentele, o kai masė susijungs, minkykite ją rankomis. Atidėkite 15 minučių uždengę.

Vegetariški virtinukai

Įdaro paruošimas 4

Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas
: Morkų, Žalių porų, Šviežių petražolių, Svogūno, Pluoštelio laiškinių česnakų, Mairūno šakelių, Pievagrybių, Sojų padažo, Pipirų, Lęšių, Druskos

Daržoves sutrinkite šakute ir suberkite į dubenį su sultiniu. Į dubenį suberkite išvirtus lęšius. Keptuvėje apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, kol pagels. Supjaustykite grybus ir kepkite alyvuogių aliejuje, baigiant kepti suberkite svogūną ir česnaką. Į lęšius suberkite grybus. Pagardinkite mairūnais, sojos padažu, druska ir pipirais. Kruopščiai sumaišykite.

Vegetariški virtinukai

Virtinukų paruošimas 4

Virtinukų paruošimas Virtinukų paruošimas Virtinukų paruošimas Virtinukų paruošimas

Virtinukų tešlą labai plonai susukite ir iš tešlos padarykite mažus apskritimus, pavyzdžiui, su stikline. Ant kiekvieno jų uždėkite po truputį įdaro. Sulenkite koldūnus per pusę ir kruopščiai išminkykite kraštą. Kraštą galima papildomai dekoruoti.

Vegetariški virtinukai

Virtinukų gaminimas 4

Virtinukų gaminimas

Virtinukus virti pasūdytame verdančiame vandenyje.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
5 + 2 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Ankštiniai / Lęšiai / Pupelės
  • Baltymų šaltinis
  • Daržovės
  • Grybai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Vakarienė

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Vegetariški šašlykai

    Vegetariški šašlykai

    40 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos