Mėsos marinatui dubenyje sumaišykite aliejų ir MAGGI prieskonius.
Vištieną supjaustykite 3x3 cm kubeliais, sudėkite juos į marinatą ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 1-3 val.
Meliono paruošimas
10
Min
Melioną perpjaukite, pašalinkite žievę ir sėklas. Minkštimą supjaustykite tokio pat dydžio kubeliais kaip mėsą.
Kepimas
25
Min
Suverkite vištieną ant iešmų pramaišiui su meliono gabaliukais ir kepkite virš žarijų, kol mėsą ant iešmo įpjovus ji nebebus rausva.
Patiekimas
3
Min
Ragaukite šašlykus su žalumynais, jų salotomis arba išvirtais ryžiais. Šašlykus pagardinkite MAGGI aštriu arba klasikiniu kečupu.
Vištienos paruošimas
4
Mėsos marinatui dubenyje sumaišykite aliejų ir MAGGI prieskonius.
Vištieną supjaustykite 3x3 cm kubeliais, sudėkite juos į marinatą ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 1-3 val.
Meliono paruošimas
4
Melioną perpjaukite, pašalinkite žievę ir sėklas. Minkštimą supjaustykite tokio pat dydžio kubeliais kaip mėsą.
Kepimas
4
Suverkite vištieną ant iešmų pramaišiui su meliono gabaliukais ir kepkite virš žarijų, kol mėsą ant iešmo įpjovus ji nebebus rausva.
Patiekimas
4
Ragaukite šašlykus su žalumynais, jų salotomis arba išvirtais ryžiais. Šašlykus pagardinkite MAGGI aštriu arba klasikiniu kečupu.