Moliūgą ir vištieną supjaustykite kubeliais, dubenyje sumaišykite su aliejumi bei MAGGI prieskoniais ir padėkite 1 val. į šaldytuvą marinuotis.
Kepimas
10
Min
Tada mėsos ir moliūgo kubelius glaudžiai suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitintų grotelių, kiekvieną pusę maždaug po 3 min.
Garnyro paruošimas
10
Min
Perpjautą radicchio salotą pašlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus ir taip pat paskrudinkite ant grotelių. Likusiu aliejumi pašlakstykite burokėlių lapelius Pagardinkite viską druska bei pipirais ir ragaukite.
Pasiruošimas
3
Moliūgą ir vištieną supjaustykite kubeliais, dubenyje sumaišykite su aliejumi bei MAGGI prieskoniais ir padėkite 1 val. į šaldytuvą marinuotis.
Kepimas
3
Tada mėsos ir moliūgo kubelius glaudžiai suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitintų grotelių, kiekvieną pusę maždaug po 3 min.
Garnyro paruošimas
3
Perpjautą radicchio salotą pašlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus ir taip pat paskrudinkite ant grotelių. Likusiu aliejumi pašlakstykite burokėlių lapelius Pagardinkite viską druska bei pipirais ir ragaukite.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0