Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Citrininis vištienos troškinys su perliniu kuskusu

Citrininis vištienos troškinys su perliniu kuskusu

(0)
60 Min
Lengva
Pirkti
Patiekalas, kuriame dominuoja spintelės produktai – tiesiog tobulas sprendimas tiems atvejams, kai daržovių stalčius šaldytuve verkia iš liūdesio ir vienatvės. Nepamainomas skystas „Maggi” vištienos sultinys taip puikai sujungia ir pastiprina visus skonius, kad net nebūtina naudoti vištienos šlaunelių. Net ir kuklioji vištos krūtinėlės mėsa bus gardi ir pilna skonio išsitroškinusi sodriame sultinyje.
Pirkti

Ingredientai

4

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
6 
vištos šlaunelių su oda
2 
Cukinijų
300  g
konservuotų artišok
200  g
Žaliųjų alyvuogių
1 
Citrinos
2  Šaukštai
skysto „Maggi” vištienos sultinio
4  Skiltelės
česnako
1  Žiupsnelis
džiovintų raudonėlių
5  g
Druskos
5  g
Juodųjų pipirų
30  g
Alyvuogių aliejaus
300  g
perlinio kuskuso
30  g
skrudintų pistacijų
30  g
Petražolių lapelių
30  g
džiovinti abrikosai
2  Šaukštai
skysto „Maggi” vištienos sultinio
30  g
Alyvuogių aliejaus
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
83.8 g
Energija
1263.6 kcal
Riebalai
75.8 g
Baltymai
64.3 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

60 Minučių
  • Vištienos šlaunelių apkepimas

    10 Min
    Vištų šlauneles pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir apkepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol odelė taps auksinė. Kai šlaunelės apskrunda, jas trumpam atidedame į šalį.
  • Daržovių apkepimas

    5 Min
    Į keptuvę pilame dar truputį aliejaus ir apkepame storais griežinėliais supjaustytas cukinijas, kol apskrus. Sudedame smulkintus česnakus ir griežinėliais pjaustytą citriną, kepame, kol sušils. Galiausiai į keptuvę beriame alyvuoges, konservuotus artišokus, žiupsnį raudonėlių ir išmaišome. Jei keptuvę galima komandiruoti į orkaitę, ant viršaus sudedame apkeptas šlauneles. Jei ne, tuomet viską sudedame į troškinimo indą.
  • Šlaunelių ir daržovių kepimas orkaitėje

    30 Min
    Verdančiame vandenyje ištirpiname 2 kupinus šaukštelius skysto „Maggi” vištienos sultinio – reikės bent pusės litro sultinio. Paragaujame, ar užtenka skonio – pasireguliuojame pagal savo poreikį. Sultinį supilame ant vištienos ir daržovių. Perkeliame viską į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir paliekame kepti atidengtą apie 30 minučių. Pačioje pabaigoje galima įjungti grilio režimą, jei norisi labiau apskrudusios odelės.
  • Perlinio kuskuso gaminimas

    15 Min
    Gaminame kuskusą. Puode užverdame 600 ml vandens ir jame ištirpiname 2 šaukštelius skysto „Maggi” vištienos sultinio. į verdantį sultinį suberiame perlinį kuskusą ir ant silpnos ugnies paverdame uždengę dangčiu apie 10 minučių, kol visas skystis susigers į kruopas. Išvirusias kruopas švelniai pakedename šakute, pagardiname alyvuogių aliejumi. Suberiame kapotus riešutus, žoleles ir abrikosus ir patiekiame dar šiltą kartu su vištiena.
Citrininis vištienos troškinys su perliniu kuskusu

Vištienos šlaunelių apkepimas 4

Vištų šlauneles pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir apkepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol odelė taps auksinė. Kai šlaunelės apskrunda, jas trumpam atidedame į šalį.

Citrininis vištienos troškinys su perliniu kuskusu

Daržovių apkepimas 4

Į keptuvę pilame dar truputį aliejaus ir apkepame storais griežinėliais supjaustytas cukinijas, kol apskrus. Sudedame smulkintus česnakus ir griežinėliais pjaustytą citriną, kepame, kol sušils. Galiausiai į keptuvę beriame alyvuoges, konservuotus artišokus, žiupsnį raudonėlių ir išmaišome. Jei keptuvę galima komandiruoti į orkaitę, ant viršaus sudedame apkeptas šlauneles. Jei ne, tuomet viską sudedame į troškinimo indą.

Citrininis vištienos troškinys su perliniu kuskusu

Šlaunelių ir daržovių kepimas orkaitėje 4

Verdančiame vandenyje ištirpiname 2 kupinus šaukštelius skysto „Maggi” vištienos sultinio – reikės bent pusės litro sultinio. Paragaujame, ar užtenka skonio – pasireguliuojame pagal savo poreikį. Sultinį supilame ant vištienos ir daržovių. Perkeliame viską į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir paliekame kepti atidengtą apie 30 minučių. Pačioje pabaigoje galima įjungti grilio režimą, jei norisi labiau apskrudusios odelės.

Citrininis vištienos troškinys su perliniu kuskusu

Perlinio kuskuso gaminimas 4

Gaminame kuskusą. Puode užverdame 600 ml vandens ir jame ištirpiname 2 šaukštelius skysto „Maggi” vištienos sultinio. į verdantį sultinį suberiame perlinį kuskusą ir ant silpnos ugnies paverdame uždengę dangčiu apie 10 minučių, kol visas skystis susigers į kruopas. Išvirusias kruopas švelniai pakedename šakute, pagardiname alyvuogių aliejumi. Suberiame kapotus riešutus, žoleles ir abrikosus ir patiekiame dar šiltą kartu su vištiena.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
17 + 2 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daržovės
  • Daržovių/Vaisių porcija
  • Daug baltymų
  • Europos
  • Kalėdų patiekalai
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Vakarienė
  • Velykos
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos