Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Žiedinių kopūstų apkepėlė su sūriais

Žiedinių kopūstų apkepėlė su sūriais

(0)
53 Min
Lengva
Pirkti
Puikus patiekalas, kai nebesinori mėsos! Apkepė yra gilaus ir turtingo skonio, joje puikiai dera skirtingos tekstūros.Dviejų sūrių padažas (griujero sūrį galite keisti švelniu čederiu) paskanintas „Maggi“ skystu daržovių sultiniu. Šis skysto medaus konsistencijos sultinio koncentratas pagamintas iš lėtai virtų daržovių sultinio ir yra subalansuoto skonio.
Pirkti

Ingredientai

4

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1.5  kg
Žiedinių kopūstų
40  g
Sviesto
3  Šaukštai
Miltų
400  ml
Pieno
2  Šaukštai
MAGGI BIO daržovių sultinio
100  ml
Grietinėlės
2  g
Muskato riešuto
1  Šaukštas
Druskos
2  g
Juodųjų pupelių
70  g
tarkuoto griujero
70  g
Parmezano sūrio
100  g
panko arba paprastų džiūvėsėlių šalavijų lapelių
30  g
tarkuoto griujero sūrio
30  g
Tarkuoto parmezano sūrio
5  g
Druskos
2  g
Pipirų
30  g
Alyvuogių aliejaus
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
108.1 g
Energija
1038.8 kcal
Riebalai
40.5 g
Baltymai
71 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

53 Minučių
  • Bešamelio padažo paruošimas

    5 Min
    Pirmiausia gaminame Bešamelio padažą. Į erdvų puodą dedame gabalėlį sviesto. Šiam ištirpus, beriame miltus ir juos gerai išmaišome, leidžiame trumpai pakepti. Vis maišydami šluotele, į puodą palengva supilame visą pieną, grietinėlę ir du šaukštelius „Maggi“ skysto daržovių sultinio. Užviręs padažas ims tirštėti, todėl nesustojame jo maišyti ir leidžiame pavirti apie 2–3 minutes. Tada į padažą suberiame abiejų rūšių tarkuotus sūrius, įtarkuojame muskato riešuto, beriame juodųjų pipirų ir druskos.
  • Žiedinio kopūsto paruošimas

    5 Min
    Smulkintą žiedinį kopūstą sumaišome su padažu. Kepimo indą patepame aliejumi ir į jį sukrečiame visą puodo turinį, paviršių šiek tiek palyginame.
  • Sūrių ir džiuvėsėlių paruošimas

    3 Min
    Sumaišome džiūvėsėlius, abiejų rūšių tarkuotus sūrius, pipirus ir žiupsnelį druskos. Šiuo mišiniu dosniai pabarstome kepinio paviršių. Šalavijų lapelius suvilgome aliejumi ir dėliojame ant džiūvėsėlių.
  • Kepimas

    40 Min
    Kepame iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių, kol padažas ims burbuliuoti, o paviršius gražiai apskrus. Žiedinių kopūstų apkepėlė su sūriais
Žiedinių kopūstų apkepėlė su sūriais

Bešamelio padažo paruošimas 4

Bešamelio padažo paruošimas Bešamelio padažo paruošimas

Pirmiausia gaminame Bešamelio padažą. Į erdvų puodą dedame gabalėlį sviesto. Šiam ištirpus, beriame miltus ir juos gerai išmaišome, leidžiame trumpai pakepti. Vis maišydami šluotele, į puodą palengva supilame visą pieną, grietinėlę ir du šaukštelius „Maggi“ skysto daržovių sultinio. Užviręs padažas ims tirštėti, todėl nesustojame jo maišyti ir leidžiame pavirti apie 2–3 minutes. Tada į padažą suberiame abiejų rūšių tarkuotus sūrius, įtarkuojame muskato riešuto, beriame juodųjų pipirų ir druskos.

Žiedinių kopūstų apkepėlė su sūriais

Žiedinio kopūsto paruošimas 4

Žiedinio kopūsto paruošimas Žiedinio kopūsto paruošimas Žiedinio kopūsto paruošimas

Smulkintą žiedinį kopūstą sumaišome su padažu. Kepimo indą patepame aliejumi ir į jį sukrečiame visą puodo turinį, paviršių šiek tiek palyginame.

Žiedinių kopūstų apkepėlė su sūriais

Sūrių ir džiuvėsėlių paruošimas 4

Sūrių ir džiuvėsėlių paruošimas

Sumaišome džiūvėsėlius, abiejų rūšių tarkuotus sūrius, pipirus ir žiupsnelį druskos. Šiuo mišiniu dosniai pabarstome kepinio paviršių. Šalavijų lapelius suvilgome aliejumi ir dėliojame ant džiūvėsėlių.

Žiedinių kopūstų apkepėlė su sūriais

Kepimas 4

Kepimas

Kepame iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių, kol padažas ims burbuliuoti, o paviršius gražiai apskrus.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
2 + 2 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daržovės
  • Daržovių/Vaisių porcija
  • Daug baltymų
  • Europos
  • Kalėdų patiekalai
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Vakarienė
  • Velykos

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Trinta žiedinių kopūstų sriuba

    Trinta žiedinių kopūstų sriuba

    40 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos