Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Žuvies sriuba

0
108 Min
Lengva

Ingredientai

-
8 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 8 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

3  l
Vandens
300  g
Žuvies, žalios Atlanto menkės
250  ml
Baltojo vyno
4 
Žuvų galvų, karpio ar lašišos
244  g
Morkų
200  g
Žalių salierų
4  g
Šviežių petražolių
140  g
Svogūnų
4  g
Lauro lapų
2  a.š
Pipirų
2  a.š
Druskos
100  g
Žalių svogūnų laiškų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
351.07 kcal
Angliavandeniai
15.08 g
Baltymas
12.65 g
Riebalai
1.94 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

108 Minučių
Sriubos gaminimas
100 Min
Į puodą su vandeniu sudėkite Maggi daržovių sultinio kubelį, žuvų galvas, pipirus, lauro lapus, kitus prieskonius ir virkite ant silpnos ugnies 90 minučių. Išvirtą sultinį perkoškite per marlę.
Sriubos gaminimas
5 Min
Supjaustykite likusias daržoves plonomis juostelėmis, supilkite į sultinį ir virkite 5 minutes. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį, po 5 minučių įpilkite vyno ir vėl užvirkite.
Žuvies paruošimas
2 Min
Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir maždaug 2-3 minutės prieš patiekiant sriubą, sudėkite gabalėlius į verdančią sriubą.
Sriubos patiekimas
1 Min
Sriubą patiekite su šviežiai smulkintais laiškiniais svogūnais ir pipirais.
Žuvies sriuba

Sriubos gaminimas 4

Sriubos gaminimas
: Vandens, Pipirų, MAGGI BIO daržovių sultinio

Į puodą su vandeniu sudėkite Maggi daržovių sultinio kubelį, žuvų galvas, pipirus, lauro lapus, kitus prieskonius ir virkite ant silpnos ugnies 90 minučių. Išvirtą sultinį perkoškite per marlę.

Žuvies sriuba

Sriubos gaminimas 4

Sriubos gaminimas Sriubos gaminimas
: Morkų, Žalių salierų, Svogūnų

Supjaustykite likusias daržoves plonomis juostelėmis, supilkite į sultinį ir virkite 5 minutes. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį, po 5 minučių įpilkite vyno ir vėl užvirkite.

Žuvies sriuba

Žuvies paruošimas 4

Žuvies paruošimas Žuvies paruošimas Žuvies paruošimas
: Žuvies, žalios Atlanto menkės

Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir maždaug 2-3 minutės prieš patiekiant sriubą, sudėkite gabalėlius į verdančią sriubą.

Žuvies sriuba

Sriubos patiekimas 4

Sriubos patiekimas Sriubos patiekimas Sriubos patiekimas
: Pipirų

Sriubą patiekite su šviežiai smulkintais laiškiniais svogūnais ir pipirais.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą