Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anties krūtinėlė su karamelizuotais svogūnais

0
60 Min
Tarpinis

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

4 
Antienos krūtinėlės
1 Stiklinė
Baltojo vyno
8 
Mažų svogūnų
4 Šaukštai
Rudojo cukraus
80 g
Sviesto
1 a.š
Druskos
1 
Šviežio rozmarino
1 Žiupsnelis
Šalavijo

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
508.68 kcal
Baltymas
42.24 g
Angliavandeniai
32.04 g
Riebalai
20.25 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

60 Minučių
Anties krūtinėlės kepimas
30 Min
Gerai nuvalome anties krūtinėles. Sviestą ištirpiname gilioje keptuvėje, įmetame šalavijo ir rozmarino. Apkepame krūtinėles ant kaitrios ugnies – po 4 min. iš odos pusės ir 3 min. iš mėsos pusės. Kai kepiname iš odos pusės, išsiskyrusias anties sultis nuolat pilame ant krūtinėlės paviršiaus. Apskrudinus krūtinėles, pilame baltojo vyno ir leidžiame jam garuoti. Vynui išgaravus, dedame druską. Dedame krūtinėles į kepimo formą, užpilame susidariusį padažą ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 200°C. Kepame apie 10 min.
Svogūnų paruošimas
30 Min
Kol vynas garuoja, ruošiame svogūnus: nulupame išorinį sluoksnį, truputį patrumpiname šakneles, o viršūnėlę paliekame nepaliestą. Keptuvėje ištirpiname sviesto, apkepame svogūną švelniai vartydami, kol įgauna aukso spalvą. Tuomet suberiame cukrų, įpilame MAGGI ekologiško žolelių sultinį ir uždengę troškiname apie 18–20 min.
Anties krūtinėlė su karamelizuotais svogūnais

Anties krūtinėlės kepimas 2

Anties krūtinėlės kepimas Anties krūtinėlės kepimas Anties krūtinėlės kepimas Anties krūtinėlės kepimas

Gerai nuvalome anties krūtinėles. Sviestą ištirpiname gilioje keptuvėje, įmetame šalavijo ir rozmarino. Apkepame krūtinėles ant kaitrios ugnies – po 4 min. iš odos pusės ir 3 min. iš mėsos pusės. Kai kepiname iš odos pusės, išsiskyrusias anties sultis nuolat pilame ant krūtinėlės paviršiaus. Apskrudinus krūtinėles, pilame baltojo vyno ir leidžiame jam garuoti. Vynui išgaravus, dedame druską. Dedame krūtinėles į kepimo formą, užpilame susidariusį padažą ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 200°C. Kepame apie 10 min.

Anties krūtinėlė su karamelizuotais svogūnais

Svogūnų paruošimas 2

Svogūnų paruošimas Svogūnų paruošimas

Kol vynas garuoja, ruošiame svogūnus: nulupame išorinį sluoksnį, truputį patrumpiname šakneles, o viršūnėlę paliekame nepaliestą. Keptuvėje ištirpiname sviesto, apkepame svogūną švelniai vartydami, kol įgauna aukso spalvą. Tuomet suberiame cukrų, įpilame MAGGI ekologiško žolelių sultinį ir uždengę troškiname apie 18–20 min.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą