Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Čeburekai su malta mėsa ir žalumynais

0
95 Min
Tarpinis

Ingredientai

-
12 Vienetų
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 12 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

400 g
Maltos liesos kiaulienos
20 g
Žalių špinatų
350 ml
Kefyro
500 g
Miltų
1 a.š
Druskos
600 ml
Aliejaus

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
880.61 kcal
Baltymas
6.53 g
Angliavandeniai
33.85 g
Riebalai
80.28 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

95 Minučių
Mėsos paruošimas
10 Min
Įdarui mėsą ir žalumynus išmaišykite su MAGGI prieskoniais.
Tešlos paruošimas
30 Min
Kefyrą, miltus ir druską išmaišykite, gerai suminkykite. Tešlą plonai iškočiokite iki maždaug 3 mm storio.
Čeburėko gaminimas
30 Min
Uždėję dubenėlį ant tešlos peiliu aplink apipjaukite. Ant gauto apskritimo vienos pusės dėkite šaukštą ar du (nelygu išpjautas apskritimas) įdaro, kita tešlos apskritimo puse įdarą užklokite ir paruoštą čebureką užsandarinkite.
Kepimas
25 Min
Taip paruoštus čeburekus dėkite po kelis į įkaitintą aliejų keptuvėje aukštais kraštais, puode ar gruzdintuvėje. Kai viena čebureko pusė apskrus, apverskite jį. Iškeptus čeburekas sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Gardu su MAGGI BIO daržovių sultiniu.
Čeburekai su malta mėsa ir žalumynais

Mėsos paruošimas 4

Įdarui mėsą ir žalumynus išmaišykite su MAGGI prieskoniais.

Čeburekai su malta mėsa ir žalumynais

Tešlos paruošimas 4

Kefyrą, miltus ir druską išmaišykite, gerai suminkykite. Tešlą plonai iškočiokite iki maždaug 3 mm storio.

Čeburekai su malta mėsa ir žalumynais

Čeburėko gaminimas 4

Uždėję dubenėlį ant tešlos peiliu aplink apipjaukite. Ant gauto apskritimo vienos pusės dėkite šaukštą ar du (nelygu išpjautas apskritimas) įdaro, kita tešlos apskritimo puse įdarą užklokite ir paruoštą čebureką užsandarinkite.

Čeburekai su malta mėsa ir žalumynais

Kepimas 4

: Aliejaus

Taip paruoštus čeburekus dėkite po kelis į įkaitintą aliejų keptuvėje aukštais kraštais, puode ar gruzdintuvėje. Kai viena čebureko pusė apskrus, apverskite jį. Iškeptus čeburekas sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Gardu su MAGGI BIO daržovių sultiniu.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą