Čeburekai su malta mėsa ir žalumynais
95
Min
Tarpinis
400 g
Maltos liesos kiaulienos
20 g
Žalių špinatų
1 Šaukštas
350 ml
Kefyro
500 g
Miltų
1 a.š
Druskos
600 ml
Aliejaus
.
Rodyti maistines vertes
Energija
880.61 kcal
Angliavandeniai
33.85 g
Baltymas
6.53 g
Riebalai
80.28 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
95 Minučių
Mėsos paruošimas
10 Min
Įdarui mėsą ir žalumynus išmaišykite su MAGGI prieskoniais.
Tešlos paruošimas
30 Min
Kefyrą, miltus ir druską išmaišykite, gerai suminkykite. Tešlą plonai iškočiokite iki maždaug 3 mm storio.
Čeburėko gaminimas
30 Min
Uždėję dubenėlį ant tešlos peiliu aplink apipjaukite. Ant gauto apskritimo vienos pusės dėkite šaukštą ar du (nelygu išpjautas apskritimas) įdaro, kita tešlos apskritimo puse įdarą užklokite ir paruoštą čebureką užsandarinkite.
Kepimas
25 Min
Taip paruoštus čeburekus dėkite po kelis į įkaitintą aliejų keptuvėje aukštais kraštais, puode ar gruzdintuvėje. Kai viena čebureko pusė apskrus, apverskite jį. Iškeptus čeburekas sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Gardu su MAGGI BIO daržovių sultiniu.
Komentarai 0