Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ėriukas prancūziškai

0
85 Min
Lengva

Ingredientai

-
5 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 5 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

600 g
Sausų baltųjų pupelių
50 g
Sviesto
1000 g
Ėriuko
1 
Žalių svogūnų
3 
Gvazdikų galvučių
1 
Česnako skiltelių
20 g
Žolelių mišinio

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
237.62 kcal
Baltymas
11.45 g
Angliavandeniai
28.6 g
Riebalai
9.44 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

85 Minučių
Pasiruošimas
15 Min
Nulupti svogūną ir įsmeigti į jį gvazdikų galvutes. Pamerkti pupeles į šalto vandens indelį per naktį kartu su svogūnu, česnako skiltele. Nuplauti pupeles ir virti jas pusantros valandos, tada nupilti vandenį, įberti druskos, pipirų ir palikti pastovėti.
Ėriuko paruošimas
50 Min
Padalinti į dvi lygias dalis sviestą ir palikti atšilti iki kambario temperatūros. Ėrieną įtrinti Maggi Persilade prieskoniais, aptepti pirmąja dalimi sviesto ir padengti visą paviršių smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis. Kepti mėsą orkaitėje 220 temperatūroje 50 minučių, dažnai apipilant ją kepimo metu susidariusiomis sultimis.
Padažo paruošimas
20 Min
Išėmus mėsą iš skardos, pašildyti kepimo metu susidariusį skystį pačioje kepimo skardoje. Įpilti vieną stiklinę paruošto daržovių Maggi Bio sultinio ir virti maišant, kol išgaruos maždaug pusė skysčio. Skystį nukošti, pasūdyti ir įberti pipirų. Į pupeles įdėti likusį sviestą, pupeles paskirstyti lėkštėje, ėriuko koją serviruoti ant viršaus. Padažą patiekti šalia.
Ėriukas prancūziškai

Pasiruošimas 3

Nulupti svogūną ir įsmeigti į jį gvazdikų galvutes. Pamerkti pupeles į šalto vandens indelį per naktį kartu su svogūnu, česnako skiltele. Nuplauti pupeles ir virti jas pusantros valandos, tada nupilti vandenį, įberti druskos, pipirų ir palikti pastovėti.

Ėriukas prancūziškai

Ėriuko paruošimas 3

Ėriuko paruošimas Ėriuko paruošimas

Padalinti į dvi lygias dalis sviestą ir palikti atšilti iki kambario temperatūros. Ėrieną įtrinti Maggi Persilade prieskoniais, aptepti pirmąja dalimi sviesto ir padengti visą paviršių smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis. Kepti mėsą orkaitėje 220 temperatūroje 50 minučių, dažnai apipilant ją kepimo metu susidariusiomis sultimis.

Ėriukas prancūziškai

Padažo paruošimas 3

Padažo paruošimas Padažo paruošimas

Išėmus mėsą iš skardos, pašildyti kepimo metu susidariusį skystį pačioje kepimo skardoje. Įpilti vieną stiklinę paruošto daržovių Maggi Bio sultinio ir virti maišant, kol išgaruos maždaug pusė skysčio. Skystį nukošti, pasūdyti ir įberti pipirų. Į pupeles įdėti likusį sviestą, pupeles paskirstyti lėkštėje, ėriuko koją serviruoti ant viršaus. Padažą patiekti šalia.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą