Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Falafeliai su moliūgo minkštimu

Falafeliai su moliūgo minkštimu

(0)
90 Min
Iššūkis
Pirkti
5-6 porcijos
Pirkti

Ingredientai

6 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
Moliūgo
3  Šaukštai
Alyvuogių aliejus
2 
Svogūno
2 
Česnako skiltelių
1  a.š
Malto kumino
0.5  a.š
Maltos saldžiosos paprikos
2 
Kiaušinių
100  g
Maltų džiūvėsėlių
2  a.š
MAGGI prieskonių Persiladas
1  a.š
Druskos
1  a.š
Pipirų
500  ml
Aliejaus
5  Šaukštai
Graikiško jogurto
1 
Žalios citrinos
700  g
Konservuotų avinžirnių
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
48.3 g
Energija
1106.3 kcal
Riebalai
96.8 g
Baltymai
16.5 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

90 Minučių
  • Pasiruošimas

    20 Min
    Svogūnus ir česnakus susmulkinkite ir pamaišydami kepkite keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais bei kuminais.
  • Moliūgo paruošimas

    30 Min
    Moliūgą pašlakstykite šaukštu aliejaus, pagardinkite druska ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol bus minkštas, maždaug 25 min. Tada atvėsinkite.
  • Falafelių ruošimas

    20 Min
    Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu ir palikite apdžiūti. Tada suberkite juos į dubenį ir su moliūgu, svogūnu, česnaku, saldžiąja paprika, išplaktais kiaušiniais sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite MAGGI prieskonius, džiūvėsėlius, druskos, pipirų pagal skonį. Mažame puode įkaitinkite aliejų.
  • Kepimas

    20 Min
    Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite avinžirnių masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant didesnės nei vidutinės kaitros, kol gražiai apskrus. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio. Pagardui visus ingredientus suplakite. Falafelius ragaukite su žalumynais ir pagardu (4-5 šaukštų natūralaus jogurto, 1/2 laimo sulčių, druskos pagal skonį)
Falafeliai su moliūgo minkštimu

Pasiruošimas 4

Pasiruošimas Pasiruošimas Pasiruošimas

Svogūnus ir česnakus susmulkinkite ir pamaišydami kepkite keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais bei kuminais.

Falafeliai su moliūgo minkštimu

Moliūgo paruošimas 4

Moliūgo paruošimas Moliūgo paruošimas Moliūgo paruošimas

Moliūgą pašlakstykite šaukštu aliejaus, pagardinkite druska ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol bus minkštas, maždaug 25 min. Tada atvėsinkite.

Falafeliai su moliūgo minkštimu

Falafelių ruošimas 4

Falafelių ruošimas Falafelių ruošimas

Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu ir palikite apdžiūti. Tada suberkite juos į dubenį ir su moliūgu, svogūnu, česnaku, saldžiąja paprika, išplaktais kiaušiniais sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite MAGGI prieskonius, džiūvėsėlius, druskos, pipirų pagal skonį. Mažame puode įkaitinkite aliejų.

Falafeliai su moliūgo minkštimu

Kepimas 4

Kepimas Kepimas Kepimas

Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite avinžirnių masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant didesnės nei vidutinės kaitros, kol gražiai apskrus. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio. Pagardui visus ingredientus suplakite. Falafelius ragaukite su žalumynais ir pagardu (4-5 šaukštų natūralaus jogurto, 1/2 laimo sulčių, druskos pagal skonį)

Receptas PDF formatu

Overall rating

4.0 out of 5
4
1 reviews
Parašykite atsiliepimą​
Select a row to filter reviews by rating
11
00
11
00
00
00

Reviews

4

test user

test coment
Svečias (nepatvirtina) 09/15/2022-08:42 CEST
Is this a helpful Review?

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
8 + 10 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Daržovių/Vaisių porcija
  • Mažas cukraus kiekis
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Užkandžiai
  • Vakarienė

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Falafeliai su saldžiąja bulve

    Falafeliai su saldžiąja bulve

    80 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos