Itališka daržovių sriuba
30
Min
Lengva
1
Poro
2
Cukinijos
2
Saliero
4
Česnako skiltelių
2 Šaukštai
Alyvuogių aliejus
200 g
Žaliųjų žirnelių
200 g
Konservuotų pupelių
1 l
Vandens
2 Kubai
1 a.š
Druskos
0.5 a.š
Pipirų
.
Rodyti maistines vertes
Energija
235.09 kcal
Angliavandeniai
34.27 g
Baltymas
9.58 g
Riebalai
8.25 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
30 Minučių
Kepimas
15 Min
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir į jį sudėkite susmulkintus porą bei saliero kotus. Pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros 8-9 min. Tada prie poro ir saliero sudėkite kubeliais susmulkintas cukinijas bei sutrintą česnaką. Pamaišydami kepkite dar maždaug 5 min.
Sriubos gaminimas
15 Min
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinį, sudėkite į jį daržoves iš keptuvės ir 5-6 min. virkite. Po to suberkite pupas ir žirnelius, pagardinkite sriubą druska ir pipirais. Virkite 4-5 min., kol pupos ir žirneliai bus išvirę. Sriubą išdalinkite į lėkštes ir ragaukite su traškia čiabata.
Komentarai 0