Lęšius užmerkiame kambario temepratūros vandenyje iš vakaro
Troškinio gaminimas
25
Min
Ant lengvos ugnies aliejuje pakepiname susmulkintą svogūną, įdedame kubeliais supjaustytą šoninę ir vėl pakepiname viską kartu. Įdedame į keptuvę lęšius ir po truputį pilame „Maggi“ daržovių sultinį. Taip pat įdedame rozmarino šakelę, pagardiname Maggi Persilade prieskoniais ir troškiname tol, kol lęšiai sugeria sultinio skystį ir bendra masė įgauna troškinio konsistenciją.
Lęšių paruošimas
2
Lęšius užmerkiame kambario temepratūros vandenyje iš vakaro
Troškinio gaminimas
2
Ant lengvos ugnies aliejuje pakepiname susmulkintą svogūną, įdedame kubeliais supjaustytą šoninę ir vėl pakepiname viską kartu. Įdedame į keptuvę lęšius ir po truputį pilame „Maggi“ daržovių sultinį. Taip pat įdedame rozmarino šakelę, pagardiname Maggi Persilade prieskoniais ir troškiname tol, kol lęšiai sugeria sultinio skystį ir bendra masė įgauna troškinio konsistenciją.