Kepta jautiena
60
Min
Lengva
500
g
Jautienos filė
1
Šaukštas
Alyvuogių aliejus
1
Šaukštas
Vorčesterio padažo
0.5
a.š
Pipirų
6
Šaukštai
12
Bulvių
10
Ridikėlių
3
Kojelės
Svogūnų laiškų
1
Šaukštas
Alyvuogių aliejus
1
a.š
Druskos
.
Rodyti maistines vertes
Energija
846.25 kcal
Angliavandeniai
49.77 g
Baltymas
91.39 g
Riebalai
31.78 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
60 Minučių
Mėsos paruošimas
30 Min
Kambario temperatūros jautieną įtrinkite alyvuogių aliejaus ir Vusterio padažo mišiniu, palikite 15-20 min. pasimarinuoti.Įkaitintoje grilio keptuvėje kepkite jautieną po maždaug 4 min. kiekvieną pusę. Iškeptą pagardinkite pipirais.
Bulvių paruošimas
25 Min
Bulves sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 min. virkite. Tada nusunkite, sudėkite į kepimo skardą. Kiekvieną bulvę šaukštu ar mentele spustelkite, kad įtrūktų odelė, ir pašlakstę kepimo aliejumi, pašaukite į 200-220 °C orkaitę. Kepkite, kol ims skrusti.
Garnyro paruošimas
5 Min
Ridikėlius bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, pagardinkite druska bei pipirais ir patiekite su iškepta mėsa ir bulvėmis. Ragaukite su MAGGI kečupu.
Komentarai 0