Kepta lašiša su grietinėlės sūrio padažu
45
Min
Lengva
4
Filė
Lašišų filė
1
Šaukštas
2
Šaukštai
Alyvuogių aliejus
4
Šaukštai
Grietinėlės sūrio
3
Šaukštai
Pesto padažo
10
Bulvių
1
Šviežio baziliko
.
Rodyti maistines vertes
Energija
620.37 kcal
Angliavandeniai
16.7 g
Baltymas
72.07 g
Riebalai
28.29 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
45 Minučių
Lašišos paruošimas
25 Min
MAGGI prieskonius išmaišykite su alyvuogių aliejumi ir įtrinkite žuvies filė. Ant kiekvieno jų užtepkite po šaukštą grietinėlės sūrio ir pašaukite į 200 °C orkaitę. Kepkite maždaug 20 min.
Bulvių paruošimas
20 Min
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunktas bulves pagardinkite pesto padažu. Ragaukite žuvį su bulvėmis ir žalumynais.
Komentarai 0