Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Keptas karšis

0
150 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

1500 g
Karšio
2 Šaukštai
Alyvuogių aliejus
5 Šaukštai
Miltų
1 a.š
Druskos
4 
Agurkų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
578.93 kcal
Baltymas
74.33 g
Angliavandeniai
31.9 g
Riebalai
14.92 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

150 Minučių
Žuvies paruošimas
120 Min
Žuvį nuplaukite, popieriniu rankšluosčiu nusausinkite. MAGGI prieskonius sumaišykite su alyvuogių aliejumi. Šiuo mišiniu įtrinkite žuvį ir padėkite į šaldytuvą 1-2 val
Kepimas
20 Min
Tada kiekvieną žuvies gabaliuką pavoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje, kiekvieną pusę po 4-5 min. Jeigu reikia, užberkite truputį druskos
Patiekimas
10 Min
Iškeptą žuvį ragaukite su šviežiomis daržovėmis ar jų salotomis.
Keptas karšis

Žuvies paruošimas 3

Žuvies paruošimas Žuvies paruošimas Žuvies paruošimas

Žuvį nuplaukite, popieriniu rankšluosčiu nusausinkite. MAGGI prieskonius sumaišykite su alyvuogių aliejumi. Šiuo mišiniu įtrinkite žuvį ir padėkite į šaldytuvą 1-2 val

Keptas karšis

Kepimas 3

Kepimas Kepimas

Tada kiekvieną žuvies gabaliuką pavoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje, kiekvieną pusę po 4-5 min. Jeigu reikia, užberkite truputį druskos

Keptas karšis

Patiekimas 3

Patiekimas Patiekimas

Iškeptą žuvį ragaukite su šviežiomis daržovėmis ar jų salotomis.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą