Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lašišų ir kininių kopūstų vėrinukai

0
215 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

400  g
Lašišų filė
12 
Kininių kopūstų
1  Šaukštas
Aliejaus
1  Šaukštas
Skrudintų sezamo sęklų
6  Šaukštai
1  a.š
Druskos
120  ml
Sojų padažo
120  ml
Sauso baltojo vyno
50  g
Rudojo cukraus
60  ml
Ryžių acto

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
330.8 kcal
Angliavandeniai
28.7 g
Baltymas
25.69 g
Riebalai
11.03 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

215 Minučių
Lašišos paruošimas
190 Min
Lašišų filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 3x3 cm ar kiek didesniais kubeliais. Marinatui į dubenį supilkite sojų padažą, miriną bei actą ir šiame mišinyje maišydami ištirpinkite cukrų. Tada į šį mišinį sudėkite lašišų gabaliukus. Padėkite dubenį į šaldytuvą 2-3 val.
Lašišos kepimas
25 Min
Vėrinukams kopūstus nuplaukite, nusausinkite ir suverkite pramaišiui su lašišų gabaliukais. Kiekvieną vėrinuką verkite ant dviejų iešmų, kad būtų patogu vartyti. Apipurkškite vėrinukus aliejumi, pabarstykite druska ir kepkite ant grotelių, virš žarijų – kol žuvis bus iškepusi. Iškeptus vėrinukus pabarstykite sezamais ir ragaukite su MAGGI kečupu.
Lašišų ir kininių kopūstų vėrinukai

Lašišos paruošimas 2

Lašišos paruošimas Lašišos paruošimas Lašišos paruošimas Lašišos paruošimas

Lašišų filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 3x3 cm ar kiek didesniais kubeliais. Marinatui į dubenį supilkite sojų padažą, miriną bei actą ir šiame mišinyje maišydami ištirpinkite cukrų. Tada į šį mišinį sudėkite lašišų gabaliukus. Padėkite dubenį į šaldytuvą 2-3 val.

Lašišų ir kininių kopūstų vėrinukai

Lašišos kepimas 2

Lašišos kepimas Lašišos kepimas

Vėrinukams kopūstus nuplaukite, nusausinkite ir suverkite pramaišiui su lašišų gabaliukais. Kiekvieną vėrinuką verkite ant dviejų iešmų, kad būtų patogu vartyti. Apipurkškite vėrinukus aliejumi, pabarstykite druska ir kepkite ant grotelių, virš žarijų – kol žuvis bus iškepusi. Iškeptus vėrinukus pabarstykite sezamais ir ragaukite su MAGGI kečupu.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą