Naminė ant grotelių kepta pica
131
Min
Lengva
200
g
Kvietinių miltų
15
g
Presuotų šviežių kepimo mielių
115
ml
Pieno
2
Šaukštai
Aliejaus
3
a.š
Cukraus
1
a.š
Druskos
182
g
Pomidorų
70
g
Svogūnų
2.5
g
Džiovinto raudonėlio
2.5
g
Šviežio baziliko
3
Česnako skiltelių
3
a.š
Alyvuogių aliejus
2
g
Druskos
1
g
Pipirų
112
g
Ananasų
70
g
Virto jautienos kumpio
50
g
Mocarelos sūrio
7
Šaukštai
.
Rodyti maistines vertes
Energija
427.62 kcal
Angliavandeniai
52.34 g
Baltymas
13.78 g
Riebalai
19.33 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
131 Minučių
Tešlos paruošimas
80 Min
Miltus persijokite į dubenį, pašildykite pieną. Sutrupinkite mieles į puodelį, įpilkite cukraus, šaukštą miltų ir pieno, sumaišykite ir palikite pakilti. Į miltus įpilkite druskos, aliejaus ir kylančių mielių. Kruopščiai išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite audiniu ir palikite vienai valandai pakilti.
Padažo paruošimas
10 Min
Nulupkite sunokusius, didelius pomidorus (užplikykite verdančiu vandeniu, tada užpilkite šaltu vandeniu) ir supjaustykite kubeliais. Galite naudoti ir konservuotus pomidorus.
Padažo paruošimas
15 Min
Nulupkite svogūnus ir česnakus ir juos supjaustykite mažais kubeliais. Įdėkite supjaustytus svogūnus ir česnakus į keptuvę su pomidorais. Kepkite 5-7 minutes, kol iš vandens išgaruos šiek tiek skysčio, o padažas bus norimos tekstūros.
Picos pado paruošimas
10 Min
Iš tešlos suformuokite pico padą, jį aptepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite ant karštų grotelių viršutinėje lentynoje 3–5 minutes, kol tešloje pasirodys grilio žymės.
Picos kepimas
15 Min
Ant iškepto picos pado sudėkite iškeptas daržoves ir sūrį. Picą kepkite ant grotelių dar kelias minutes, kol sūris ištirps. Groteles galite uždengti dangčiu arba aliuminio folija - tada pica iškeps greičiau.
Picos patiekimas
1 Min
Patiekite su MAGGI itališku padažu.
Komentarai 0