Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Naminė ant grotelių kepta pica

0
131 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

200 g
Kvietinių miltų
15 g
Presuotų šviežių kepimo mielių
115 ml
Pieno
2 Šaukštai
Aliejaus
3 a.š
Cukraus
1 a.š
Druskos
182 g
Pomidorų
70 g
Svogūnų
2.5 g
Džiovinto raudonėlio
2.5 g
Šviežio baziliko
3 
Česnako skiltelių
3 a.š
Alyvuogių aliejus
2 g
Druskos
1 g
Pipirų
112 g
Ananasų
70 g
Virto jautienos kumpio
50 g
Mocarelos sūrio

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
427.62 kcal
Angliavandeniai
52.34 g
Baltymas
13.78 g
Riebalai
19.33 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

131 Minučių
Tešlos paruošimas
80 Min
Miltus persijokite į dubenį, pašildykite pieną. Sutrupinkite mieles į puodelį, įpilkite cukraus, šaukštą miltų ir pieno, sumaišykite ir palikite pakilti. Į miltus įpilkite druskos, aliejaus ir kylančių mielių. Kruopščiai išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite audiniu ir palikite vienai valandai pakilti.
Padažo paruošimas
10 Min
Nulupkite sunokusius, didelius pomidorus (užplikykite verdančiu vandeniu, tada užpilkite šaltu vandeniu) ir supjaustykite kubeliais. Galite naudoti ir konservuotus pomidorus.
Padažo paruošimas
15 Min
Nulupkite svogūnus ir česnakus ir juos supjaustykite mažais kubeliais. Įdėkite supjaustytus svogūnus ir česnakus į keptuvę su pomidorais. Kepkite 5-7 minutes, kol iš vandens išgaruos šiek tiek skysčio, o padažas bus norimos tekstūros.
Picos pado paruošimas
10 Min
Iš tešlos suformuokite pico padą, jį aptepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite ant karštų grotelių viršutinėje lentynoje 3–5 minutes, kol tešloje pasirodys grilio žymės.
Picos kepimas
15 Min
Ant iškepto picos pado sudėkite iškeptas daržoves ir sūrį. Picą kepkite ant grotelių dar kelias minutes, kol sūris ištirps. Groteles galite uždengti dangčiu arba aliuminio folija - tada pica iškeps greičiau.
Picos patiekimas
1 Min
Patiekite su MAGGI itališku padažu.
Naminė ant grotelių kepta pica

Tešlos paruošimas 6

Tešlos paruošimas Tešlos paruošimas
: Kvietinių miltų, Presuotų šviežių kepimo mielių, Pieno, Aliejaus, Cukraus, Druskos

Miltus persijokite į dubenį, pašildykite pieną. Sutrupinkite mieles į puodelį, įpilkite cukraus, šaukštą miltų ir pieno, sumaišykite ir palikite pakilti. Į miltus įpilkite druskos, aliejaus ir kylančių mielių. Kruopščiai išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite audiniu ir palikite vienai valandai pakilti.

Naminė ant grotelių kepta pica

Padažo paruošimas 6

Padažo paruošimas Padažo paruošimas
: Pomidorų

Nulupkite sunokusius, didelius pomidorus (užplikykite verdančiu vandeniu, tada užpilkite šaltu vandeniu) ir supjaustykite kubeliais. Galite naudoti ir konservuotus pomidorus.

Naminė ant grotelių kepta pica

Padažo paruošimas 6

Padažo paruošimas Padažo paruošimas Padažo paruošimas
: Pomidorų, Svogūnų, Česnako skiltelių

Nulupkite svogūnus ir česnakus ir juos supjaustykite mažais kubeliais. Įdėkite supjaustytus svogūnus ir česnakus į keptuvę su pomidorais. Kepkite 5-7 minutes, kol iš vandens išgaruos šiek tiek skysčio, o padažas bus norimos tekstūros.

Naminė ant grotelių kepta pica

Picos pado paruošimas 6

Picos pado paruošimas Picos pado paruošimas Picos pado paruošimas

Iš tešlos suformuokite pico padą, jį aptepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite ant karštų grotelių viršutinėje lentynoje 3–5 minutes, kol tešloje pasirodys grilio žymės.

Naminė ant grotelių kepta pica

Picos kepimas 6

Picos kepimas
: Alyvuogių aliejus, Druskos, Pipirų, Ananasų, Virto jautienos kumpio, Mocarelos sūrio

Ant iškepto picos pado sudėkite iškeptas daržoves ir sūrį. Picą kepkite ant grotelių dar kelias minutes, kol sūris ištirps. Groteles galite uždengti dangčiu arba aliuminio folija - tada pica iškeps greičiau.

Naminė ant grotelių kepta pica

Picos patiekimas 6

Picos patiekimas

Patiekite su MAGGI itališku padažu.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą