Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prancūziška višta puode

0
110 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

1 
Viščiuko
2 
Česnako skiltelių
1.5 Šaukštai
Dižono garstyčių
1 
Pankolio
3 
Morkų
1 
Šviežio čiobrelio
1 Šaukštas
Baltojo vyno acto
1 Šaukštas
Sviesto
1 Šaukštas
Miltų
2 a.š
Druskos

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
127.54 kcal
Baltymas
12.06 g
Angliavandeniai
8.82 g
Riebalai
4.83 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

110 Minučių
Vištos paruošimas
5 Min
Česnaką sutriname, kad jis būtų košelės konsistencijos. Vištą įtriname druska, pipirais ir trintais česnakais bei garstyčiomis (šaukštelį garstyčių pasilikite daržovėms).
Sultinio paruošimas
10 Min
Pasiruošiame sultinį – 1 litre verdančio vandens ištirpiname 2 kubelius „Maggi“ sultinio.Į puodą suberiame stambiai supjaustytas morkas, pankolį, šaukštelį garstyčių, šakelę čiobrelio, užpilame paruoštu sultiniu.
Vištos kepimas
85 Min
Iki pusės nardiname vištą (priklauso nuo puodo dydžio) ir uždengę šauname kepti į gerai įkaitintą orkaitę (200 °C). Kepame apie 1 valandą ir 10 min.Po nustatyto laiko atidengiame dangtį ir pakepame dar apie 15 min., kad viršus gražiai apskrustų.
Pateikimas
10 Min
Iškeptą vištą atsargiai išimame. Į puode likusį sultinį įpilame šaukštą baltojo vyno acto arba citrinos sulčių. Jei norite tirštesnio padažo, šaukštą minkšto sviesto išsukite su šaukštu miltų, įmaišykite į padažą ir pakaitinkite. Pabaigoje pabarstome smulkintų petražolių ar krapų.
Prancūziška višta puode

Vištos paruošimas 4

Vištos paruošimas Vištos paruošimas Vištos paruošimas

Česnaką sutriname, kad jis būtų košelės konsistencijos. Vištą įtriname druska, pipirais ir trintais česnakais bei garstyčiomis (šaukštelį garstyčių pasilikite daržovėms).

Prancūziška višta puode

Sultinio paruošimas 4

Sultinio paruošimas Sultinio paruošimas Sultinio paruošimas

Pasiruošiame sultinį – 1 litre verdančio vandens ištirpiname 2 kubelius „Maggi“ sultinio.Į puodą suberiame stambiai supjaustytas morkas, pankolį, šaukštelį garstyčių, šakelę čiobrelio, užpilame paruoštu sultiniu.

Prancūziška višta puode

Vištos kepimas 4

Vištos kepimas

Iki pusės nardiname vištą (priklauso nuo puodo dydžio) ir uždengę šauname kepti į gerai įkaitintą orkaitę (200 °C). Kepame apie 1 valandą ir 10 min.Po nustatyto laiko atidengiame dangtį ir pakepame dar apie 15 min., kad viršus gražiai apskrustų.

Prancūziška višta puode

Pateikimas 4

Pateikimas Pateikimas

Iškeptą vištą atsargiai išimame. Į puode likusį sultinį įpilame šaukštą baltojo vyno acto arba citrinos sulčių. Jei norite tirštesnio padažo, šaukštą minkšto sviesto išsukite su šaukštu miltų, įmaišykite į padažą ir pakaitinkite. Pabaigoje pabarstome smulkintų petražolių ar krapų.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą