Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Prancūziškas jautienos troškinys

Prancūziškas jautienos troškinys

(0)
150 Min
Tarpinis
Pirkti
Pirkti

Ingredientai

6 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
Rūkytos šoninės
1  kg
Jautienos filė
3  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  Šaukštai
Miltų
2 
Morkų
2 
Česnako skiltelių
30  g
Čiobrelių
20  g
Šviežių petražolių
2 
Lauro lapų
750  ml
Raudonojo vyno
300  ml
Vandens
300  g
Pievagrybių
10 
Svogūnų
80  g
Sviesto
10  g
Šviežių petražolių
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
351.8 g
Energija
11288.6 kcal
Riebalai
34.7 g
Baltymai
73.4 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

150 Minučių
  • Gaminimas

    20 Min
    Įkaitintoje keptuvėje kepkite šoninę, kol ištirps riebalai, tada ją išgriebkite į troškintuvą. Į likusius keptuvėje riebalus sudėkite per pusę perpjautus svogūnus. Pamaišydami kepkite 5-7 min. ant vidutinės kaitros, tada išgriebkite į troškintuvą. Tada į keptuvę sudėkite gabaliukais supjaustytas morkas, pamaišydami kepkite 5-7 min. ant vidutinės kaitros, jeigu reikia, įpilkite dar šaukštą aliejaus. Apkeptas morkas išgriebkite į troškintuvą.
  • Mėsos troškinimas

    120 Min
    Ant kubeliais supjaustytos jautienos užberkite miltus, išmaišykite ir kepkite ant smarkios ugnies, kad visi kubelių šonai apskrustų, maždaug 3-4 min. Jei keptuvė nedidelė, iš pradžių apkepkite pusę mėsos, išgriebkite į troškintuvą. Tada apkepkite likusią mėsą ir sudėkite į troškintuvą. Taip pat įdėkite prieskonines žoleles, česnaką. Užpilkite vyną bei karštame vandenyje išmaišytą MAGGI sultino kubelį, įberkite druskos, pipirų. Viską užvirinkite ir uždengę troškinkite 2-2,5 val., kol mėsa bus visai minkšta.
  • Pievagrybių paruošimas

    10 Min
    Keptuvėje įkaitintame svieste ant smarkios ugnies pamaišydami kepkite pievagrybius, kol apskrus. Pagardinkite druska, pipirais. Grybus patiekite su troškiniu. Troškinys skanu su bulvių koše arba skrudintu prancūzišku batonu.
Prancūziškas jautienos troškinys

Gaminimas 3

Gaminimas
: Rūkytos šoninės, Svogūnų, Morkų, Alyvuogių aliejaus

Įkaitintoje keptuvėje kepkite šoninę, kol ištirps riebalai, tada ją išgriebkite į troškintuvą. Į likusius keptuvėje riebalus sudėkite per pusę perpjautus svogūnus. Pamaišydami kepkite 5-7 min. ant vidutinės kaitros, tada išgriebkite į troškintuvą. Tada į keptuvę sudėkite gabaliukais supjaustytas morkas, pamaišydami kepkite 5-7 min. ant vidutinės kaitros, jeigu reikia, įpilkite dar šaukštą aliejaus. Apkeptas morkas išgriebkite į troškintuvą.

Prancūziškas jautienos troškinys

Mėsos troškinimas 3

Mėsos troškinimas

Ant kubeliais supjaustytos jautienos užberkite miltus, išmaišykite ir kepkite ant smarkios ugnies, kad visi kubelių šonai apskrustų, maždaug 3-4 min. Jei keptuvė nedidelė, iš pradžių apkepkite pusę mėsos, išgriebkite į troškintuvą. Tada apkepkite likusią mėsą ir sudėkite į troškintuvą. Taip pat įdėkite prieskonines žoleles, česnaką. Užpilkite vyną bei karštame vandenyje išmaišytą MAGGI sultino kubelį, įberkite druskos, pipirų. Viską užvirinkite ir uždengę troškinkite 2-2,5 val., kol mėsa bus visai minkšta.

Prancūziškas jautienos troškinys

Pievagrybių paruošimas 3

Pievagrybių paruošimas
: Pievagrybių, Sviesto

Keptuvėje įkaitintame svieste ant smarkios ugnies pamaišydami kepkite pievagrybius, kol apskrus. Pagardinkite druska, pipirais. Grybus patiekite su troškiniu. Troškinys skanu su bulvių koše arba skrudintu prancūzišku batonu.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
5 + 0 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Be „Treenut“
  • Be kiaušinių
  • Be vėžiagyvių
  • Be žemės riešutų
  • Be žuvies
  • Daržovių/Vaisių porcija
  • Jautiena
  • Mažai druskos
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Su mėsa
  • Vakarienė
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos