Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Silkė pagal Gian Luca Demarco

0
25 Min
Lengva

Ingredientai

-
6 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

250 g
Silkės filė
1 
Mango
1 
Raudonųjų svogūnų
1 a.š
Rudojo cukraus
1 a.š
Balzaminio acto
2 a.š
Alyvuogių aliejus
1 
Čiabatos
500 g
Vyšnynių pomidoriukų
250 g
Lapinio kopūsto (kale)

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
387.37 kcal
Baltymas
21.96 g
Angliavandeniai
39.6 g
Riebalai
16.84 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

25 Minučių
Čiabatos paruošimas
5 Min
Čiabatą supjaustykite, apibarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir įdėkite į iki 200° C įkaitintą orkaitę kepti 3–4 minutes.
Svogūnų, pomidorų ir lapinio kopūsto paruošimas
10 Min
Keptuvėje karamelizuokite raudonuosius svogūnus, pakepdami juos su cukrumi ir balzaminiu actu. Kaip ir svogūnus, karamelizuokite perpus supjaustytus pomidoriukus. Supjaustytą lapinį kopūstą pakepinkite keptuvėje su balzaminiu actu.
Pateikimas
10 Min
Smulkiai supjaustykite mangą ir silkės filė. Viską sudėkite ant čiabatos. Iš pradžių dėkite pakepintą lapinį kopūstą, vėliau silkės, mango gabaliukus ir pomidoriukų puseles
Silkė pagal Gian Luca Demarco

Čiabatos paruošimas 3

Čiabatos paruošimas Čiabatos paruošimas

Čiabatą supjaustykite, apibarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir įdėkite į iki 200° C įkaitintą orkaitę kepti 3–4 minutes.

Silkė pagal Gian Luca Demarco

Svogūnų, pomidorų ir lapinio kopūsto paruošimas 3

Svogūnų, pomidorų  ir lapinio kopūsto paruošimas Svogūnų, pomidorų  ir lapinio kopūsto paruošimas

Keptuvėje karamelizuokite raudonuosius svogūnus, pakepdami juos su cukrumi ir balzaminiu actu. Kaip ir svogūnus, karamelizuokite perpus supjaustytus pomidoriukus. Supjaustytą lapinį kopūstą pakepinkite keptuvėje su balzaminiu actu.

Silkė pagal Gian Luca Demarco

Pateikimas 3

Pateikimas Pateikimas

Smulkiai supjaustykite mangą ir silkės filė. Viską sudėkite ant čiabatos. Iš pradžių dėkite pakepintą lapinį kopūstą, vėliau silkės, mango gabaliukus ir pomidoriukų puseles

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą