Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Šiupininė sriuba

Šiupininė sriuba

(0)
203 Min
Lengva
Pirkti
Ši sriuba turbūt sotumo karalienė. Manoma, kad ji atsirado XV a., Rusijos valstiečių virtuvėje, kur į puodą buvo metama viskas, ko turėta virtuvėje.
Pirkti

Ingredientai

4 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Jautienos
4 
Virtų ir rūkytų dešrelių
100  g
Virto kumpio
70  g
Perlinės kruopos
2 
Bulvių
2 
Svogūno
1  Šaukštas
Pomidorų pastos
1 
Morkų
2 
Raugintų agurkų
0.5  l
Raugintų agurkų sūrymo
3  Kubai
MAGGI BIO daržovių sultinio
2  a.š
Druskos
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
20.4 g
Energija
427.5 kcal
Riebalai
29.6 g
Baltymai
20.1 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

203 Minučių
  • Kruopų paruošimas

    120 Min
    Perlines kruopas beriame į puodelį ir užpilame vandeniu. Paliekame brinkti bent keletą valandų, geriausiai per naktį.
  • Ingridientų paruošimas

    25 Min
    Susipjaustome ingredientus: jautieną 1-2 cm gabaliukais, susmulkiname svogūną, nedideliais kubeliais supjaustome morkas ir bulves. Į gerai įkaitintą keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir jam įkaitus suverčiame svogūnus bei jautienos gabaliukus, kepame nemažinant kaitros kol dailiai apskrus.
  • Sriubos gaminimas

    55 Min
    Puode užviriname 2 litrus vandens ir sudedame „Maggi“ sultinio kubelius. Maišome, kol jie ištirpsta. Į verdantį sultinį suverčiame apkeptus svogūnus ir jautieną, įdedame pomidorų pastos šaukštą ir suberiame aitriąją papriką, išmaišome ir paliekame virti ant nedidelės kaitros, verdame apie 15 Į puodą beriame morkų ir bulvių kubelius ir dar paverdame apie 15 min. Kol daržovės verda, supjaustom raugintus agurkus nedideliais gabaliukais ir sudedame juos į puodą, kai bulvės jau yra išvirusios. Rūkytas dešreles supjaustome griežinėliais, kumpį kubeliais ar juostelėmis, sudedame į puodą ir galiausiai supilame raugintų agurkų skystį. Verdame apie 5-7 min., paragaujame, jei trūksta druskos – dar pasūdome, tuomet išjungiame kaitrą, puodą dengiame dančiu ir sriubą paliekame ramybėje bent 15 min.
  • Pateikimas

    3 Min
    Tiekiame su juodos duonos rieke, grietine, kapotais kalendrų lapeliais, alyvuogėmis, smulkintu česnaku.
Šiupininė sriuba

Kruopų paruošimas 4

Kruopų paruošimas Kruopų paruošimas Kruopų paruošimas

Perlines kruopas beriame į puodelį ir užpilame vandeniu. Paliekame brinkti bent keletą valandų, geriausiai per naktį.

Šiupininė sriuba

Ingridientų paruošimas 4

Ingridientų paruošimas Ingridientų paruošimas Ingridientų paruošimas

Susipjaustome ingredientus: jautieną 1-2 cm gabaliukais, susmulkiname svogūną, nedideliais kubeliais supjaustome morkas ir bulves. Į gerai įkaitintą keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir jam įkaitus suverčiame svogūnus bei jautienos gabaliukus, kepame nemažinant kaitros kol dailiai apskrus.

Šiupininė sriuba

Sriubos gaminimas 4

Sriubos gaminimas Sriubos gaminimas

Puode užviriname 2 litrus vandens ir sudedame „Maggi“ sultinio kubelius. Maišome, kol jie ištirpsta. Į verdantį sultinį suverčiame apkeptus svogūnus ir jautieną, įdedame pomidorų pastos šaukštą ir suberiame aitriąją papriką, išmaišome ir paliekame virti ant nedidelės kaitros, verdame apie 15 Į puodą beriame morkų ir bulvių kubelius ir dar paverdame apie 15 min. Kol daržovės verda, supjaustom raugintus agurkus nedideliais gabaliukais ir sudedame juos į puodą, kai bulvės jau yra išvirusios. Rūkytas dešreles supjaustome griežinėliais, kumpį kubeliais ar juostelėmis, sudedame į puodą ir galiausiai supilame raugintų agurkų skystį. Verdame apie 5-7 min., paragaujame, jei trūksta druskos – dar pasūdome, tuomet išjungiame kaitrą, puodą dengiame dančiu ir sriubą paliekame ramybėje bent 15 min.

Šiupininė sriuba

Pateikimas 4

Pateikimas Pateikimas

Tiekiame su juodos duonos rieke, grietine, kapotais kalendrų lapeliais, alyvuogėmis, smulkintu česnaku.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
1 + 0 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daržovių/Vaisių porcija
  • Kiti
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Sriubos
  • Su mėsa
  • Vakarienė
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos