Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Šiupininė sriuba

0
203 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

500 g
Jautienos
4 
Virtų ir rūkytų dešrelių
100 g
Virto kumpio
70 g
Perlinės kruopos
2 
Bulvių
2 
Žalių svogūnų
1 Šaukštas
Pomidorų pastos
1 
Morkų
2 
Raugintų agurkų
0.5 l
Raugintų agurkų sūrymo
3 Kubai
MAGGI BIO daržovių sultinys
2 a.š
Druskos

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
427.51 kcal
Baltymas
20.05 g
Angliavandeniai
20.4 g
Riebalai
29.64 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

203 Minučių
Kruopų paruošimas
120 Min
Perlines kruopas beriame į puodelį ir užpilame vandeniu. Paliekame brinkti bent keletą valandų, geriausiai per naktį.
Ingridientų paruošimas
25 Min
Susipjaustome ingredientus: jautieną 1-2 cm gabaliukais, susmulkiname svogūną, nedideliais kubeliais supjaustome morkas ir bulves. Į gerai įkaitintą keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir jam įkaitus suverčiame svogūnus bei jautienos gabaliukus, kepame nemažinant kaitros kol dailiai apskrus.
Sriubos gaminimas
55 Min
Puode užviriname 2 litrus vandens ir sudedame „Maggi“ sultinio kubelius. Maišome, kol jie ištirpsta. Į verdantį sultinį suverčiame apkeptus svogūnus ir jautieną, įdedame pomidorų pastos šaukštą ir suberiame aitriąją papriką, išmaišome ir paliekame virti ant nedidelės kaitros, verdame apie 15 Į puodą beriame morkų ir bulvių kubelius ir dar paverdame apie 15 min. Kol daržovės verda, supjaustom raugintus agurkus nedideliais gabaliukais ir sudedame juos į puodą, kai bulvės jau yra išvirusios. Rūkytas dešreles supjaustome griežinėliais, kumpį kubeliais ar juostelėmis, sudedame į puodą ir galiausiai supilame raugintų agurkų skystį. Verdame apie 5-7 min., paragaujame, jei trūksta druskos – dar pasūdome, tuomet išjungiame kaitrą, puodą dengiame dančiu ir sriubą paliekame ramybėje bent 15 min.
Pateikimas
3 Min
Tiekiame su juodos duonos rieke, grietine, kapotais kalendrų lapeliais, alyvuogėmis, smulkintu česnaku.
Šiupininė sriuba

Kruopų paruošimas 4

Perlines kruopas beriame į puodelį ir užpilame vandeniu. Paliekame brinkti bent keletą valandų, geriausiai per naktį.

Šiupininė sriuba

Ingridientų paruošimas 4

Susipjaustome ingredientus: jautieną 1-2 cm gabaliukais, susmulkiname svogūną, nedideliais kubeliais supjaustome morkas ir bulves. Į gerai įkaitintą keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir jam įkaitus suverčiame svogūnus bei jautienos gabaliukus, kepame nemažinant kaitros kol dailiai apskrus.

Šiupininė sriuba

Sriubos gaminimas 4

Puode užviriname 2 litrus vandens ir sudedame „Maggi“ sultinio kubelius. Maišome, kol jie ištirpsta. Į verdantį sultinį suverčiame apkeptus svogūnus ir jautieną, įdedame pomidorų pastos šaukštą ir suberiame aitriąją papriką, išmaišome ir paliekame virti ant nedidelės kaitros, verdame apie 15 Į puodą beriame morkų ir bulvių kubelius ir dar paverdame apie 15 min. Kol daržovės verda, supjaustom raugintus agurkus nedideliais gabaliukais ir sudedame juos į puodą, kai bulvės jau yra išvirusios. Rūkytas dešreles supjaustome griežinėliais, kumpį kubeliais ar juostelėmis, sudedame į puodą ir galiausiai supilame raugintų agurkų skystį. Verdame apie 5-7 min., paragaujame, jei trūksta druskos – dar pasūdome, tuomet išjungiame kaitrą, puodą dengiame dančiu ir sriubą paliekame ramybėje bent 15 min.

Šiupininė sriuba

Pateikimas 4

Tiekiame su juodos duonos rieke, grietine, kapotais kalendrų lapeliais, alyvuogėmis, smulkintu česnaku.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą