Šiupininė sriuba
203
Min
Lengva
500
g
Jautienos
4
Virtų ir rūkytų dešrelių
100
g
Virto kumpio
70
g
Perlinės kruopos
2
Bulvių
2
Svogūno
1
Šaukštas
Pomidorų pastos
1
Morkų
2
Raugintų agurkų
0.5
l
Raugintų agurkų sūrymo
3
Kubai
2
a.š
Druskos
.
Rodyti maistines vertes
Energija
427.51 kcal
Angliavandeniai
20.4 g
Baltymas
20.05 g
Riebalai
29.64 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
203 Minučių
Kruopų paruošimas
120 Min
Perlines kruopas beriame į puodelį ir užpilame vandeniu. Paliekame brinkti bent keletą valandų, geriausiai per naktį.
Ingridientų paruošimas
25 Min
Susipjaustome ingredientus: jautieną 1-2 cm gabaliukais, susmulkiname svogūną, nedideliais kubeliais supjaustome morkas ir bulves.
Į gerai įkaitintą keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir jam įkaitus suverčiame svogūnus bei jautienos gabaliukus, kepame nemažinant kaitros kol dailiai apskrus.
Sriubos gaminimas
55 Min
Puode užviriname 2 litrus vandens ir sudedame „Maggi“ sultinio kubelius. Maišome, kol jie ištirpsta.
Į verdantį sultinį suverčiame apkeptus svogūnus ir jautieną, įdedame pomidorų pastos šaukštą ir suberiame aitriąją papriką, išmaišome ir paliekame virti ant nedidelės kaitros, verdame apie 15
Į puodą beriame morkų ir bulvių kubelius ir dar paverdame apie 15 min.
Kol daržovės verda, supjaustom raugintus agurkus nedideliais gabaliukais ir sudedame juos į puodą, kai bulvės jau yra išvirusios.
Rūkytas dešreles supjaustome griežinėliais, kumpį kubeliais ar juostelėmis, sudedame į puodą ir galiausiai supilame raugintų agurkų skystį.
Verdame apie 5-7 min., paragaujame, jei trūksta druskos – dar pasūdome, tuomet išjungiame kaitrą, puodą dengiame dančiu ir sriubą paliekame ramybėje bent 15 min.
Pateikimas
3 Min
Tiekiame su juodos duonos rieke, grietine, kapotais kalendrų lapeliais, alyvuogėmis, smulkintu česnaku.
Komentarai 0