Užkandis su Parmos kumpiu ir avokadu
30
Min
Lengva
2
Avokado
50 g
Avinžirnių miltų
50 g
Kvietinių miltų
0.25 a.š
Kepimo miltelių
120 ml
Vandens
12 Riekės
Kumpio
2 Šaukštai
Apelsinų džemo
.
Rodyti maistines vertes
Energija
129.9 kcal
Angliavandeniai
10.91 g
Baltymas
5.71 g
Riebalai
7.44 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
30 Minučių
Blynelių paruošimas
15 Min
Miltus persijokite į dubenėlį, įberkite kepimo miltelius, druską, viską išmaišykite.
Po truputį pilkite vandenį ir maišykite tešlą, kol neliks gumuliukų.
Įkaitinkite keptuvę. Kepkite blynelius, vienai pusei apkepti reikia 2–3 minučių (kol švelniai paruduos).
Pateikimas
15 Min
Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką, nulupkite žievelę. Supjaustykite plonomis riekelėmis.
Ant iškepto blynelio dėkite Parmos kumpį, avokadą ir apšlakstykite apelsinų džemu ir pabarstykite MAGGI Persilado prieskoniais.
Komentarai 0