Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Žymusis itališkas desertas – mona de pasqua

Žymusis itališkas desertas – mona de pasqua

(0)
120 Min
Lengva
Pirkti
Pirkti

Ingredientai

4 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
150  g
Cukraus
500  g
Miltų
1 
Kiaušinių
100  g
Alyvuogių aliejaus
100  g
Pieno
8  g
Kepimo miltelių
1 
Citrinos žievelės
50  g
Kiaušinio baltymas
5  g
Citrinų sulčių
200  g
Cukraus pudros
4 
Kiaušinių
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
196.9 g
Energija
1187.5 kcal
Riebalai
29.8 g
Baltymai
32.9 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

120 Minučių
  • Tešlos paruošimas

    45 Min
    Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir cukrumi. Įtarkuojame citrinos žievelę. Dedame kiaušinius. Pilame alyvuogių aliejų, pieną ir viską maišome. Suformuojame kamuoliuką, įvyniojame jį į maistinę plėvelę ir paliekame pailsėti kambario temperatūoje apie 30 min. Per tą laiką išsiverdame kiaušinius, skirtus puošimui.
  • Kepimas

    60 Min
    Tešlą padaliname į 12 lygių dalių (maždaug po 75 g). Iš kiekvienos formuojame pailgą, maždaug 30cm ilgio, „dešrelę“. Sugrupuojame jas po 3 ir sulipdome viename gale (turi būti panašu į plaukų padalijimą pinti kasą). Tuomet piname pyrago juostas ir suformuojame kasą. Sujungiame abu kraštus, kad gautųsi vainikas. Dedame pyragėlius į kepimo skardą. Į kiekvieno vidurį dedame po virtą kiaušinį ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
  • Glaisto paruošimas

    15 Min
    Tuo metu ruošiame glaistą. Baltymus lengvai suplakame su citrinų sultimis, tada įmaišydami po šaukštą sudedame ir išplakame visa cukraus pudrą. Ant iškepusių pyragų dedame glaistą, barstome pabarstukus.
Žymusis itališkas desertas – mona de pasqua

Tešlos paruošimas 3

Tešlos paruošimas Tešlos paruošimas

Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir cukrumi. Įtarkuojame citrinos žievelę. Dedame kiaušinius. Pilame alyvuogių aliejų, pieną ir viską maišome. Suformuojame kamuoliuką, įvyniojame jį į maistinę plėvelę ir paliekame pailsėti kambario temperatūoje apie 30 min. Per tą laiką išsiverdame kiaušinius, skirtus puošimui.

Žymusis itališkas desertas – mona de pasqua

Kepimas 3

Kepimas Kepimas Kepimas

Tešlą padaliname į 12 lygių dalių (maždaug po 75 g). Iš kiekvienos formuojame pailgą, maždaug 30cm ilgio, „dešrelę“. Sugrupuojame jas po 3 ir sulipdome viename gale (turi būti panašu į plaukų padalijimą pinti kasą). Tuomet piname pyrago juostas ir suformuojame kasą. Sujungiame abu kraštus, kad gautųsi vainikas. Dedame pyragėlius į kepimo skardą. Į kiekvieno vidurį dedame po virtą kiaušinį ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

Žymusis itališkas desertas – mona de pasqua

Glaisto paruošimas 3

Glaisto paruošimas Glaisto paruošimas

Tuo metu ruošiame glaistą. Baltymus lengvai suplakame su citrinų sultimis, tada įmaišydami po šaukštą sudedame ir išplakame visa cukraus pudrą. Ant iškepusių pyragų dedame glaistą, barstome pabarstukus.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
1 + 2 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Be „Treenut“
  • Be kiaulienos
  • Be vėžiagyvių
  • Be žemės riešutų
  • Be žuvies
  • Desertai
  • Italų
  • Lengva
  • Motinos diena
  • Pesketarijus
  • Pusryčiai
  • Vegetariški
  • Velykos
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos