Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Orkaitėje keptas kopūstas

Orkaitėje keptas kopūstas

(0)
78 Min
Lengva
Pirkti
Jei kartais atrodo, kad visi žinomi kopūstų gaminimo variantai jau išbandyti, tai visas keptas kopūstas jus gali tikrai nustebinti. Tai skanus ir sotus patiekalas, kai nesinori mėsos.
Pirkti

Ingredientai

4

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Galva
kopūsto
100  g
šoninės
2  Skiltelės
česnako
1  Šaukštas
garstyčių
2  Šaukštai
Medaus
0.5  l
obuolių sulčių
2  Šaukštai
MAGGI BIO vištienos sultinio
50  g
Sviesto
1  Šaukštas
juodieji pipirai
2 
morkos
300  g
Bulvių
2 
raudoni svogūnai
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
66.3 g
Energija
498.1 kcal
Riebalai
22.3 g
Baltymai
13.6 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

78 Minučių
  • Kopūsto paruošimas

    3 Min
    Pirmiausia nupjaukite kopūsto apačią, kad jis stabiliai stovėtų skardoje. Nuo kopūsto pašalinkite negražius arba nudžiūvusius išorinius lapus.
  • Padažo paruošimas

    15 Min
    Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir tada įdėkite į keptuvę susmulkintą šoninę. Leiskite riebalams ištirpti ir tada į keptuvę suberkite susmulkintą česnaką. Švelniai pakaitinkite ir supilkite garstyčias, medų, obuolių sultis ir 2 šaukštus Maggi sultinio. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Į padažą įdėkite sviestą, leiskite jam ištirpti. Padažą pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
  • Daržovių paruošimas ir kepimas

    60 Min
    Supjaustytas daržoves, t.y. morkas, bulves ir svogūnus, sudėkite į keptuvę arba į ketaus puodą su dangčiu. Daržoves išdėliokite kraštuose, o kopūsto galvą dėkite į vidurį. Tiek kopūstą, tiek daržoves užpilkite padažu. Kepimo skardą ar puodą su daržovėmis uždenkite folija arba dangčiu ir pašaukite įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę . Kopūstą ir daržoves kepkite apie 45 minučių, kartais vis palaistydami padažu. Tada nuimkite foliją arba dangtį ir dar pakepkite apie 15 min vis palaistydami padažu. Orkaitėje keptas kopūstas
Orkaitėje keptas kopūstas

Kopūsto paruošimas 3

Kopūsto paruošimas
: žiedinio kopūsto

Pirmiausia nupjaukite kopūsto apačią, kad jis stabiliai stovėtų skardoje. Nuo kopūsto pašalinkite negražius arba nudžiūvusius išorinius lapus.

Orkaitėje keptas kopūstas

Padažo paruošimas 3

Padažo paruošimas Padažo paruošimas

Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir tada įdėkite į keptuvę susmulkintą šoninę. Leiskite riebalams ištirpti ir tada į keptuvę suberkite susmulkintą česnaką. Švelniai pakaitinkite ir supilkite garstyčias, medų, obuolių sultis ir 2 šaukštus Maggi sultinio. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Į padažą įdėkite sviestą, leiskite jam ištirpti. Padažą pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

Orkaitėje keptas kopūstas

Daržovių paruošimas ir kepimas 3

Daržovių paruošimas ir kepimas Daržovių paruošimas ir kepimas

Supjaustytas daržoves, t.y. morkas, bulves ir svogūnus, sudėkite į keptuvę arba į ketaus puodą su dangčiu. Daržoves išdėliokite kraštuose, o kopūsto galvą dėkite į vidurį. Tiek kopūstą, tiek daržoves užpilkite padažu. Kepimo skardą ar puodą su daržovėmis uždenkite folija arba dangčiu ir pašaukite įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę . Kopūstą ir daržoves kepkite apie 45 minučių, kartais vis palaistydami padažu. Tada nuimkite foliją arba dangtį ir dar pakepkite apie 15 min vis palaistydami padažu.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
5 + 1 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Daržovės
  • Daržovių/Vaisių porcija
  • Europos
  • Kalėdų patiekalai
  • Mažai druskos
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Pluošto šaltinis
  • Šeimos patiekalai
  • Vakarienė
  • Velykos

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Orkaitėje kepta vištienos filė su kukurūzais

    Orkaitėje kepta vištienos filė su kukurūzais

    55 Min Lengva
  • Orkaitėje kepti moliūgai

    Orkaitėje kepti moliūgai

    52 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos