Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Puode užvirinkite vandenį ir išmaišykite MAGGI sultinį. Keptuvėje įkaitintame aliejuje ir svieste ant nesmarkios ugnies pamaišydami maždaug 7 min. kepkite svogūną ir porą. Tada prie jų suberkite nusunktus kukurūzus ir dar maždaug 1-2 min. kepkite. Tada viską iš keptuvės perkelkite į sultinį puode ir 10 min. pavirkite. Į puodą įdėkite susmulkintą žalią aitriąją papriką. Viską sutrinkite elektrine trintuve iki tyrės. Tada avokadų minkštimą sutrinkite iki tyrės su citrinų sultimis ir įmaišykite į sriubą.
Pagardinkite sriubą smulkintais svogūnų laiškais ir alyvuogių aliejumi bei grietinėle. Papuoškite trupučiu kukurūzų, porų griežinėliais.