Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Baklažanų troškinys su raudonaisiais lęšiais

Baklažanų troškinys su raudonaisiais lęšiais

(0)
60 Min
Lengva
Pirkti

Ingredientai

4

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3 
baklažanų
1 
Svogūno
2  Skiltelės
Česnakų
6 
Pomidorų
2 
keptų marinuotų paprikų (galima naudoti ir šviežias)
3  Šaukštai
pomidorų tyrės
130  g
raudonųjų lęšių
500  ml
paruošto skysto Maggi daržovių sultinio
1  a.š
kario prieskonių
0.5  a.š
Malto cinamono
0.5  a.š
Malto kumino
0.5  a.š
maltų kalendrų
30  g
Razinų
15  g
Kalendrų, petražolių lapelių
4 
Tortilijų arba lavašo
30  g
Alyvuogių aliejaus
5  g
Druskos
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Energija
293.8 kcal
Angliavandeniai
51.36 g
Riebalai
9.28 g
Baltymai
8.84 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

60 Minučių
  • Baklažanų apkepimas

    25 Min
    Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą ištiesiame popieriumi ir ant jos berame kubeliais supjaustytus baklažanus. Juos pašlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname druska ir pipirais. Kepame orkaitėje apie 20-25 minutes, kol baklažanai taps visai minkšti.
  • Daržovių apkepimas

    10 Min
    Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir apkepame kubeliais pjaustytus svogūnus, kol šie suminkštės. Sudedame smulkiai supjaustytus česnakus, suberiame prieskonius, razinas, įdedame šaukštą pomidorų pastos ir viską išmaišę trumpai pakepiname, kol gardžiai pakvips.
  • Pomidorų ir paprikų apkepimas

    10 Min
    Stambiai supjaustome pomidorus, konservuotas paprikas susmulkiname. Daržoves siunčiame į keptuvę ir uždengę dangčiu patroškiname apie 10 minučių, kol pomidorai paleis savo sultis.
  • Lęšių virimas

    15 Min
    Karštame vandenyje ištirpiname 2 šaukštelius skysto „Maggi“ daržovių sultinio. Į keptuvę suberiame lęšius ir užpilame paruoštu sultiniu. Ant silpnos kaitros verdame uždengę dangčiu apie 15 minučių, kol lęšiai visai suminkštės. Galiausiai į troškinį įmaišome iškeptus baklažanus. Troškinį gardiname šviežiomis petražolėmis ir kalendromis.Jei norisi šalia skrebučių, tortilijas arba lavašą lengvai patepame aliejumi, pagardiname trupučiu druskos ir kišame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 3-5 minutėms, kol vos apskrus ir taps traškus.
Baklažanų troškinys su raudonaisiais lęšiais

Baklažanų apkepimas 4

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą ištiesiame popieriumi ir ant jos berame kubeliais supjaustytus baklažanus. Juos pašlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname druska ir pipirais. Kepame orkaitėje apie 20-25 minutes, kol baklažanai taps visai minkšti.

Baklažanų troškinys su raudonaisiais lęšiais

Daržovių apkepimas 4

Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir apkepame kubeliais pjaustytus svogūnus, kol šie suminkštės. Sudedame smulkiai supjaustytus česnakus, suberiame prieskonius, razinas, įdedame šaukštą pomidorų pastos ir viską išmaišę trumpai pakepiname, kol gardžiai pakvips.

Baklažanų troškinys su raudonaisiais lęšiais

Pomidorų ir paprikų apkepimas 4

Stambiai supjaustome pomidorus, konservuotas paprikas susmulkiname. Daržoves siunčiame į keptuvę ir uždengę dangčiu patroškiname apie 10 minučių, kol pomidorai paleis savo sultis.

Baklažanų troškinys su raudonaisiais lęšiais

Lęšių virimas 4

Karštame vandenyje ištirpiname 2 šaukštelius skysto „Maggi“ daržovių sultinio. Į keptuvę suberiame lęšius ir užpilame paruoštu sultiniu. Ant silpnos kaitros verdame uždengę dangčiu apie 15 minučių, kol lęšiai visai suminkštės. Galiausiai į troškinį įmaišome iškeptus baklažanus. Troškinį gardiname šviežiomis petražolėmis ir kalendromis.Jei norisi šalia skrebučių, tortilijas arba lavašą lengvai patepame aliejumi, pagardiname trupučiu druskos ir kišame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 3-5 minutėms, kol vos apskrus ir taps traškus.

Receptas PDF formatu

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 0

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą
Atšaukti
Siųsti
Komentuoti įkelti daugiau

Atraskite daugiau receptų

  • Europos
  • Kalėdų patiekalai
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Vakarienė
  • Velykos

Raskite daugiau receptų

  • Antiena su abrikosais

    Antiena su abrikosais

    200 Min Tarpinis
  • Bulvių pyragas su rūkytu mocarelos sūriu

    Bulvių pyragas su rūkytu mocarelos sūriu

    45 Min Lengva
  • Kiaulienos nugarinė su grietinėlės padažu

    Kiaulienos nugarinė su grietinėlės padažu

    37 Min Lengva
  • Kiniška vištiena

    Kiniška vištiena

    20 Min Lengva

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET