Jautienos kukuliai su alyvuogėmis ir pomidorų padažu
75
Min
Lengva
700
g
Maltos jautienos
2
Šaukštai
1
Kiaušinių
3
Šaukštai
Maltų džiūvėsėlių
1
Skardinė
Juodūjų alyvuogių
2
Šaukštai
Alyvuogių aliejus
2
Šaukštai
Sviesto
2
Šaukštai
Balzaminio baltojo vyno
400
g
Konservuotų smulkintų pomidorų
0.33
a.š
Maltų kajeno pipirų
400
g
Makaronų
2
Šaukštai
Kietojo parmezano sūrio
1
Šviežio baziliko
2
a.š
Druskos
0.5
a.š
Pipirų
.
Rodyti maistines vertes
Energija
1048.54 kcal
Angliavandeniai
98.02 g
Baltymas
57.2 g
Riebalai
46.55 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
75 Minučių
Kukulių gaminimas
40 Min
Jautieną suminkykite su MAGGI prieskoniais, maltais džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Delnais formuokite kamuoliukus, į jų vidų įsprauskite po alyvuogę. Sudėkite juos į kepimo skardą ir apipurškę alyvuogių aliejumi kepkite 200 °C orkaitėje, kol ims ruduoti, maždaug 30 min.
Makaronų gaminimas
20 Min
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės.
Padažo gaminimas
10 Min
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir pamaišydami kepkite jame susmulkintą svogūną, kol šis ims karamelizuotis. Tada supilkite balzaminį actą ir dar maišydami maždaug minutę kepkite. Tada supilkite pomidorus iš skardinių, įberkite kajeno pipirus ir troškinkite, kol ims burbuliuoti.Sudėkite į šį padažą iškeptus kukuliukus ir patroškinkite 5 min.
Pateikimas
5 Min
Tada patiekite juos su makaronais, sūriu ir žalumynais.
Komentarai 0