Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 3x3 cm gabaliukais, pavoliokite juos miltuose ir didelėje keptuvėje kepkite ant smarkios kaitros įkaitintame aliejuje bei svieste maždaug po 3 min. kiekvieną pusę, kad mėsa lengvai imtų skrusti. Tada perkelkite mėsą į puodą, užpilkite 400 ml vandens, sudėkite prieskonius, užvirkite ir troškinkite ant nesmarkios kaitros 1,2 val. Jei skysčio puode per mažai, įpilkite dar šiek tiek vandens
Garnyro paruošimas
60
Min
Tada susmulkinkite paprikas, sudėkite į puodą prie mėsos ir troškinkite dar maždaug 40 min.
Kuskusui puode užvirkite vandenį, įberkite druską ir įdėkite sviestą. Karštį išjunkite, į puodą supilkite kruopas ir uždenkite dangtį. Kai kruopos po 10-15 min. išbrinks, patiekite jas su paruoštu troškiniu.
Mėsos paruošimas
2
:
Jautienos filė, Sviesto, Miltų
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 3x3 cm gabaliukais, pavoliokite juos miltuose ir didelėje keptuvėje kepkite ant smarkios kaitros įkaitintame aliejuje bei svieste maždaug po 3 min. kiekvieną pusę, kad mėsa lengvai imtų skrusti. Tada perkelkite mėsą į puodą, užpilkite 400 ml vandens, sudėkite prieskonius, užvirkite ir troškinkite ant nesmarkios kaitros 1,2 val. Jei skysčio puode per mažai, įpilkite dar šiek tiek vandens
Garnyro paruošimas
2
Tada susmulkinkite paprikas, sudėkite į puodą prie mėsos ir troškinkite dar maždaug 40 min.
Kuskusui puode užvirkite vandenį, įberkite druską ir įdėkite sviestą. Karštį išjunkite, į puodą supilkite kruopas ir uždenkite dangtį. Kai kruopos po 10-15 min. išbrinks, patiekite jas su paruoštu troškiniu.