Makaronai su antiena
105
Min
Lengva
1
l
Vandens
3
Anties krūtinėlės filė
2
Šaukštai
Sviesto
400
g
Makaronų BARILLA CASARECCE
5
g
Čiobrelių
1
a.š
Druskos
1
a.š
Pipirų
.
Rodyti maistines vertes
Energija
569.21 kcal
Angliavandeniai
71.83 g
Baltymas
43.73 g
Riebalai
10.53 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
105 Minučių
Mėsos gaminimas
90 Min
Anties krūtinėlės filė nuplaukite, nusausinkite ir keptuvėje įkaitintame svieste apkepkite ant smarkios ugnies iš visų pusių. Tada perkelkite į puodą, užpilkite vandenį, suberkite MAGGI sultinį ir uždengtą troškinkite ant nesmarkios kaitros 1-1,5 val., kol mėsa bus visai minkšta, tada ją išgriebkite į lėkštę.
Makaronų paruošimas
15 Min
Į puode likusį sultinį suberkite makaronus. Jeigu reikia, įpilkite į puodą dar karšto vandens, kad makaronai būtų apsemti. Virkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Išvirtus makaronus sumaišykite su mažais gabaliukais suplėšyta antiena. Užberkite čiobrelius. Jeigu reikia, dar pagardinkite druska ir pipirais.
Komentarai 0