
Makaronai su antiena
Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Mėsos gaminimas
90 MinMakaronų paruošimas
15 Min
Mėsos gaminimas 2
Anties krūtinėlės filė nuplaukite, nusausinkite ir keptuvėje įkaitintame svieste apkepkite ant smarkios ugnies iš visų pusių. Tada perkelkite į puodą, užpilkite vandenį, suberkite MAGGI sultinį ir uždengtą troškinkite ant nesmarkios kaitros 1-1,5 val., kol mėsa bus visai minkšta, tada ją išgriebkite į lėkštę.

Makaronų paruošimas 2
Į puode likusį sultinį suberkite makaronus. Jeigu reikia, įpilkite į puodą dar karšto vandens, kad makaronai būtų apsemti. Virkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Išvirtus makaronus sumaišykite su mažais gabaliukais suplėšyta antiena. Užberkite čiobrelius. Jeigu reikia, dar pagardinkite druska ir pipirais.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0