Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Moliūgą ir saldžiąsias bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną supjaustykite griežinėliais.
Čili įstrižai supjaustykite plonais griežinėliais (jei mėgstate aštrius patiekalus, palikite sėklas).
Imbierą nulupkite ir supjaustykite plonais gabalėliais.
Šaukštą sultinio sumaišykite su 400 ml šilto vandens.
Kokosų aliejuje pakepinkite svogūną. Sudėkite čili ir imbierą. Kepkite 30 sekundžių.
Supilkite 400 ml sultinio ir kokosų pieno.
Sudėkite daržoves ir kepkite, kol suminkštės.
Pagal skonį pagardinkite druska ir laimo sultimis.
Ryžius išvirkite iki vientisos masės.
Patiekite karį su moliūgu, avinžirniais ir saldžiąja bulve su ryžiais, šviežia kalendra ir ketvirtadaliu žaliosios citrinos.